Masa Organizasyonu Yapamayan Olden 1772

19 Mayıs 2023 20:15

Restorana girdiğimizde ilk girişte biri karşıladı, rezervasyonumuz olduğunu söyledik içeri girdik, daha sonrasında kimse bir yer göstermediği için 2 kişilik servis açılmış bir masaya oturduk. Daha sonra kendisinin masaları ayarlamakla sorumlu olduğunu söyleyen biri bizi zorla oturduğumuz masadan kaldırmaya çalıştı. Neden diye sorduğumuzda burası 3 kişilik bir masa dedi. 2 kişilik servis vardı dedik evet ama 3 kişi gelecek onları alacağız dedi. Başka yere alın bütün masalar boş dedik ısrarla çirkin bir üslupla herkesin içinde bize bağırarak konuşmaya devam etti. Ne olduğunu bile anlayamadık. Bir anda böyle bir tavırla ilk kez karşılaşıyoruz, şok olduk.

Sonra başka bir beyefendi geldi ve düzgün bir şekilde konuştu ve kendisiyle anlaşabildik ve oturmaya devam ettik. O üslupsuz kadın neredeyse bizi kovuyordu. Bu şekilde bir işletme anlayışı olamaz. Günler öncesinden rezervasyon yaptırdığım bir yerde böyle bir sorunla karşılaşmak çok ilginç. Bu işi organize edemiyorsa ve insanlarla nasıl iletişim kuracağını bilmiyorsa derhal kendisine başka bir iş bulsun işletmenin kalitesini düşürmesin. Oraya hiç yakışmayan bir tavır ve personel adının d** olduğunu öğrendiğimiz o kişi.

Narjill Restaurant İş Bilmeyen Garson

20 Ağustos 2024 11:49
Can sonuçtan hiç memnun değil

Özel Günümüz Kötü Hizmet Yüzünden Mahvoldu

20 Temmuz 2025 00:54
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

09 Eylül 2023 17:11

Rezervasyon Sonrası Keyifsiz Ve Adaletsiz Hizmet Deneyimi