Merve sonuçtan hiç memnun değil

Olcay & Lale Moda'da İlgi Sıfır

02 Aralık 2024 09:04

Ümraniye'den nişanlık için lale gelinlikçiden nişan kıyafeti beğendim elbise birkaç sorun olduğu için a*** Hanım diye biri vardı kendisi işk görüşmede her şeyi halledeceğini istediğim gibi yapacağını söyledi.

31 Ekim perşembe günü nişan kıyafetini teslim edeceğini söyledi o gün oraya gittiğimde senin günün bugün değildi neden geldin demeye başladı kapora bedelini 5.000 TL alınca kıyafeti tamamen unutmuşlar sonra çevirdi seni başka biriyle karıştırdım elbisen kuru temizlemede dedi madem kuru temizlemede neden bana haber vermiyorsun dediğimde suçlu benmişim gibi üste çıkmaya çalıştı.

Cuma günü gittiğimde elbiseyi yapmaya çalışıyorlardı erken gittiğim için prova var dedi beklemem gerektiğini söyledi provaya gelen kimse yoktu benim elbisemi yapmaya çalışıyorlardı benim için ayrılan saç için Tacı başka birine vermiş ve güya o kişi kırmış ben elbiseyi teslim almaya gittiğimde öğrendim bu da yalan bana başka Taç gösterdiler benim tacımı da başka birine vermişler ama üstte çıkmaya çalışıyor.

Çiçeğimi ayırtmamış insanların en özel gününü mahvediyorlar kaçıncı yüzyıldayız senet yapıyorlar parayı erken vermemize rağmen bana böyle bir şey söylenmediğini belirtiyorum oranın sahibi l** hanım a*** hanımı arıyor ve senetten bahsedilmediğini söylüyor telefonda her şeyi söylemek zorunda mıyız diye bağırmaya başlıyor tabi ki de söylemek zorundasın ben ürün alırken her şeyi bilecek yani elbiseyi konulan kılıfın fermuarı koptu benden onun bile parasını istediler bendeki kılıfın fermuarını alın dedim ilgi sıfır parayı aldıktan sonra gerçek yüzleri oraya çıkıyor

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Melike Çengel Bridal Nişan Elbisesi Kabusu: İlgisizlik Ve Sorumsuzluk

05 Kasım 2024 18:12
Efulim sonuçtan hiç memnun değil

Hiranur Gelinlik Gelinlik Teslimatında Özensizlik Ve İlgisiz Tavır Mağduriyet Yarattı

27 Ekim 2025 16:44
İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Nişanlık Elbisesinin Özel Günde Sökülmesi Mağduriyet Yaşattı

06 Eylül 2025 20:33
Nişanlık Elbisesinin Özel Günde Sökülmesi Mağduriyet Yaşattı

18 Eylül 2023 12:23
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 14:00