Okulistik

Şikayet Yaz
Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
13 Eylül 2023 03:47

"İlgi ve alaka için teşekkür ederiz. Geri dönüş yapıldı. Ve sorunumuz çözüldü. Okulistik kullanmaya devam edeceğiz."

Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
12 Eylül 2023 21:27

"Çok hızlı dönüş sağlandı, beklemediğim kadar hızlı bir şekilde sorunum çözüldü. Marka yetkilisi Serdar beye teşekkürlerimi iletiyorum."

Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
12 Eylül 2023 19:36

"Okulistik tarafından dönüş yapıldı çok kibar bir şekilde sorunum çözüldü ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum"

Nurdan sonuçtan çok memnun

Nurdan
12 Eylül 2023 19:28

"Çok teşekkür ederim. Sorunum kısa sürede çözüldü."

Yezdan sonuçtan çok memnun

Yezdan
12 Eylül 2023 11:34

"Müşteri hizmetleri dönüş yaptı aktivazyon kodu güncelmiş zaten gelen mesaj yanıltması oldu çok ilgiliydiler dönüş ve ilgileri için çok teşekkürler"

Bordobere sonuçtan çok memnun

Bordobere
12 Eylül 2023 10:41

"Destekleriniz için teşekkürler iyi ki varsınız ve bizimlediniz. Eğitim öğretim hayatımız başarılar ile dolu olsun 🌹"

Sıla sonuçtan çok memnun
Sıla
11 Eylül 2023 18:20
Sıla Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ayşegül sonuçtan memnun

Ayşegül
11 Eylül 2023 11:14

"Sorunum kısa bir süre içinde çözüldü teşekkür ederim"

Sevgi sonuçtan çok memnun

Okulistik Telefon Numarası Güncelleme

Sevgi
10 Eylül 2023 22:30

"Okulistik hesabıma erişimim için gerekli olan telefon numarası güncelleme sorunum kısa sürede çözüldü. Okulistik yetkililerinin ilgisi için çok teşekkür ederim."

Sibel sonuçtan çok memnun

Sibel
10 Eylül 2023 19:09

"Yardımlarınız için teşekkür ederim"

Sevil sonuçtan çok memnun

Sevil
06 Eylül 2023 08:22

"Sorunum hızlıca çözüldü. Teşekkür ederim."

Aliye sonuçtan memnun

Aliye
03 Eylül 2023 17:42

"Çok çok Geç de olsa ilgilendiğiniz için teşekkürler"

Seydi sonuçtan çok memnun

Seydi
28 Ağustos 2023 15:38

"Sorun çözüldü teşekkürler"

Erdem sonuçtan çok memnun

Erdem
28 Ağustos 2023 14:32

"Destek olunduğu için teşekkür ederim"

Burcu sonuçtan çok memnun

Burcu
16 Ağustos 2023 21:43

"İlginiz için çok teşekkür ederim. Sorunum hemen giderildi"

Nurettin sonuçtan çok memnun

Nurettin
25 Temmuz 2023 13:56

"Profil 8. Sınıf olarak güncellendi, teşekkür ederim"

Bedriye sonuçtan çok memnun

Bedriye
24 Temmuz 2023 15:57

"Sorunum en kısa sürede çözüldü cok Teşekkürler"

Nezahat sonuçtan çok memnun

Nezahat
22 Temmuz 2023 09:41

"Teşekkürler çok ilgilendiler"

Özlem sonuçtan memnun
Özlem
10 Temmuz 2023 11:34

"Whatsapp hattından ulaşım sağladım. Sorunu kısa süre içerisinde çözüme kavuşturdular. Teşekkürler"

Özlem Şikayetini Yayından Kaldırdı
Nz Nz sonuçtan çok memnun

Nz Nz
29 Haziran 2023 15:03

"Sorunum Çözüldü. Teşekkür Ederim."

Yeşim sonuçtan çok memnun

Yeşim
04 Haziran 2023 03:29
Gürkan sonuçtan çok memnun

Gürkan
01 Haziran 2023 15:36

"İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Yaşadığımız sistemsel problemi telefon ile arayarak hemen çözüme kavuşturdular."

Ayşegül sonuçtan çok memnun

Okulistik Sınav Sonucu İle Optik Formun Çelişmesi

Ayşegül
31 Mayıs 2023 10:47

"Teşekkürler, problem 2. Günde çözüldü, tarafıma detaylı bilgi verildi."

Ayfer sonuçtan çok memnun
Ayfer
25 Mayıs 2023 23:14

"Okulistik kaynaklı bir hata değildi, sorunu kendimiz çözdük teşekkür ederim"

Ayfer Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Okulistik 10+ yıldır Şikayetvar pro üye markasıdır.
Pro üye marka, tüm şikayetlere geri dönüş yapmak ve müşteri memnuniyetini artırmak için platformda yerini alır. Şikayetvar hizmetlerini etkin bir şekilde kullanarak müşteri deneyimini sürekli iyileştirmeye çalışır.
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %95
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Okulistik nedir?

Okulistik internet üzerinden ulaşılan bir online eğitim ve öğretim platformudur.

Okulistik iletişim numarası nedir?

Okulistik iletişim numarası 0216 428 88 28' dir.

Okulistik hangi sınıflar için uygundur?

İlkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler için uygundur.

Okulistik’e nasıl girilir?

Okulistik uygulamasına giriş yapmak ve kullanmak için öncelikle üyelik başlatmanız gerekir.

Okulistik ile ilgili daha farklı bir sorum var.

Okulistik hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilirsiniz. Böylece sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

Okulistik Hakkında: Okulistik Nedir?

Okulistik, internet üzerinden ulaşılan bir online eğitim ve öğretim platformudur. Okulistik; ilkokul 1. sınıftan 4. sınıfa, ortaokul 5. sınıftan 8. sınıfa kadar bütün öğrenciler, bu öğrencilerin aileleri, ilk ve ortaokullarda görevli öğretmenler ve eğitim yöneticileri tarafından kullanılabilir. Okulistik pek çok farklı ders ile ilgili online eğitim içerikleri sunar. Bu dersler arasında; Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce gibi dersler yer alır. Okulistik deneme seçeneğiyle Okulistik platformunu deneyimleyebilir eğer platformdan memnun kalırsanız Okulistik üyelik işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çocukların okuldaki ve sınavlardaki başarısını yükseltmek amacıyla kullanılan Okulistik’teki eğitim içerikleri, Mili Eğitim Bakanlığı kazanımlarına ve yapılandırmacı öğretim modeline uygun olarak hazırlanmıştır ve sürekli olarak da güncellenmektedir. Gelişim ve başarının arttırılmasına yönelik olarak tercih edilen Okulistik ile ilgili daha fazla fikir edinmek isterseniz sayfamızda yer alan Okulistik yorumlarını inceleyebilirsiniz.

Okulistik Kullanmanın Avantajları Nelerdir?

Pek çok çocuk için okulda alınan eğitimin yanı sıra takviye eğitim ve tekrarlar daha öğretici olabilmektedir. Okulistik, çocukların ihtiyaç duydukları konu tekrarı ve ekstra ders imkanını onlara sunar. Okulistik’te sunulan etkileşimli ve canlandırmalı konu anlatımları, konu anlatımlarını pekiştiren çalışma kağıtları, soru çözümü videoları, konu testleri, öğrenme alanlarına uygun eğitsel oyunlar ve elektronik kitaplar çocuklara keyifli bir eğitim olanağı sağlamaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına göre hazırlanan ve bu müfredattaki değişikliklere göre sürekli olarak güncellenen Okulistik içerikleri, çocukların öğrenimine online olarak destek sağlar. Okulistik yalnızca konu anlatımları sunmaz. Platform ayrıca gelişim ve başarının konu ve kazanım düzeyinde takip edilebildiği sürekli gelişen ve zenginleşen ölçme ve değerlendirme sistemlerine sahiptir. Okulistik’te Türkçe, Matematik, Fen Bilimleri, Hayat Bilgisi, Sosyal Bilgiler ve İngilizce gibi derslere ait içerikler, Türkiye’deki tüm okullara dağıtılmış ders kitaplarının konu ağaçlarına uyarlanabilen bir yazılımla yönetilir. Okulistik ders içeriklerinin yanı sıra çocukların iyi vakit geçirmesini sağlayacak seçenekler de sunar. Örneğin çocuğunuz Okulistik’te hikaye kitaplarından dilediğini seçip okuyabilir. Ayrıca yeni geliştirilen Sonsuz Soru Motoru (SSM) ile Okulistik, çocukların soru sorarak öğrenmelerinin pekişmesine yardımcı olur. Bu motor sayesinde Okulistik, öğrencilere sınırsız sayıda soru sunarak öğrendikleri konuları pekiştirme fırsatı verdiği gibi aynı zamanda soru çözme alışkanlığı, becerisi ve hızı kazandırır.

Okulistik İletişim Kanalları Nelerdir?

Hem öğrencilerin hem ebeveynlerin hem de eğitimcilerin kullanabilecekleri Okulistik platformu, dijital eğitimi mümkün kılar. Okulistik platformu, üyelik işlemleri ve üyelik fiyatları gibi konularda daha detaylı bilgi almak isterseniz firma ile irtibata geçebilirsiniz. Okulistik iletişim kanalları arasında; [email protected] destek e-posta adresine e-mail gönderme, web sitesinde yer alan iletişim formunu doldurma seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca her türlü konudaki Okulistik şikayet ve yorumlarınızı sayfamız üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.