Okan Üniversitesi Diploma İşlemlerinde Yaşanan Sorunlar

01 Aralık 2023 19:26

Diplomamın aslını almak için geçen hafta üniversiteyi aradım ve o gün içinde geleceğimi belirttim. Bana diplomamın aslının hazır olduğunu söylediler. Ancak aynı gün içinde uğradığımda diplomamın olmadığını sert bir şekilde ve hoş olmayan bir tutumla söylediler. 'Haftaya hazır olacak, benim ismim e**, haber vereceğim, arayacağım' diyerek numaramı ve e-posta adresimi aldı. Fakat bu hafta da kimse beni aramadı, iletişime geçmedi. Gerektiğinde mahkemeye başvurup hakkımı arayacağım. Sadece oturup, kahve içip, birkaç evrak düzenleyip, birkaç saat çalışıp sonra haksız yere insanların üzerine gelip maaş almak ne kadar doğru? Eğer bu şekilde bir iş varsa, biz de çalışmak isteriz! Maalesef bu durumda çok mağdur oldum. Mahkemede gerektiğinde hakkımı arayacağım.

Aybüke
Aybüke
08 Aralık 2023 10:05

Okan Üniversitesi Akfırat Kampüsü'ne iki hafta önce gittiğimde E*** Hanım, diplomamın tekrardan basılacağını ve 1 hafta sonra hazır olacağını, irtibat bilgilerimi alıp, dönüş yapmaması.  Yurt dışı işlerine başvuruda bulunamıyorum. İş bulmanızı engelleyen öğrenci işleri var! Tenezzül edip, geri dönüş bile yapmadılar.

23 Kasım 2023 13:58
Loai sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2023 15:09

Nişantaşı Üniversitesi Diploma Verilmemesi Ve Mağduriyet