Rüya sonuçtan hiç memnun değil

30 Ağustos 2023 10:25

Markanın sallanan ana kucağını 1 ay önce aldım. Aldığımda oyuncağı hatalıydı takılmıyordu mesaj yazdım ancak cevap verilmedi bende önemsemedim. Daha sonra 1 ay kullandıktan sonra çocuğum içine sığmamaya başladı. 4 aylık 5 kg ağırlığında. Bende bunu araştırırken internetteki görsellere bakınca bendekinin farklı olduğunu fark edip marka ile iletişime geçtim. İnternette paylaşılan klips uzayabiliyor bu sayede bebek büyüdükçe sığıyor ancak bendeki o şekilde değil. Bunu geç fark etmem benim hatam ama markanın inanılmaz agresif bir geri dönüşü olup bana gönderdikleri ses kaydında özetle "insanlar kullanıp parçalanmış ürün gönderiyor iade alıyoruz ancak sizin üslubunuz kötü" şeklinde bir yanıt verdiler. Üründe kullanımımdan kaynaklı bir deformasyon yok kayış gönderseler bile tamamdım. Ancak çok yüksek bir şekilde eleştirildim geç fark ettiğim için, kullanıp gönderiyorum şeklinde ithamda bulundular. Ürünlerinin çakma olduğunu düşündüğümü söylediğimde sinirlendiler, hakkımı aramayı düşündüğümü söylediğimde sinirlendiler ve bunu tehdit olarak yorumladılar. Hakkımı arıyorum sadece. Görselleri paylaşacağım. Okuyanlar yorumlar. Görsele bakın siz olsanız ne düşünürdünüz.

31 Ağustos 2023 00:11 (Şikayetten 13 saat sonra)
31 Ağustos 2023 08:44

1 ay geçmesine rağmen iade süreci başlatmak istemek derken? Öyle bir talebim olmadığını belirttim ben size. Hatta ithamınız üzerine ücret iadesi istemiyorum dedim. Saygısız insanlarsınız. Bu ürünü üretmeniz bile hata. Ben şikayetimin arkasındayım okuyanlar karar versin artık. Şikayetleri olduğunda nasıl bir tavırla karşılaşacaklarını saygısızca itham edileceklerini bilsinler.

31 Ağustos 2023 08:53
31 Ağustos 2023 09:02

Benim size rakip olacak bir firmam yok dolayısıyla şirketinizin batması çıkması satışı umurumda değil. Ben derdimi yazdıktan sonra siz beni terslerseniz bende hakkımı arayacağımı söylerim sizi terslerim. Siz buna tehdit deyip ters yanıtlar verirseniz karsılığını o şekilde alırsınız. İletişime geçen kişi kimse önce kendi ilk verdiği yanıtlara baksın sonra neden sinirlendiğimi anlar. Terslenen insan sinirlenebilir. İşimi göreceksiniz diye size yağ çekemem ben para, ürün iadesi peşinde değilim. Sorunum iletişime geçip ses kaydı atan ters ters davranan kişi ile. Hak ihlali olacağı için konuşmaları paylaşmıyorum tabi ama sizin nasıl davrandığınız yanıtlarınızdanda belli daha fazla sizinle konuşarak vakit harcamayacağım.

31 Ağustos 2023 09:03

Eşiniz dostunuzla konuşur gibi konuşan sizsiniz ayrıca size mesaj yazıyorum siz ses kaydı atıyorsunuz tersleye tersleye çocuk yok karşınızda

31 Ağustos 2023 09:09

Merhaba Hanımefendi iyi günler dileriz sağlıkla kalın

19 Aralık 2024 20:13
Ana Kucağında Güvenlik Sorunu Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Hayrunnisa sonuçtan hiç memnun değil

Hayrunnisa
06 Şubat 2025 16:38