Ofis Sanal Firması Tarafından Haksız Yere Borçlandırıldım!

20 Eylül 2023 08:34

Ofis Sanal markası ile 2022 Aralık ayında 1 yıllık sözleşme imzaladım. Sözleşmem bittiğinde yeniden kiralama yapmak istemedim, çünkü: bu süreçte kendi firmamın eksiklikleri nedeniyle faaliyetlere başlayamadım. Bunun üzerine Ofis Sanal 'daki satış yetkilileri sözleşmemizin otomatik iptal edileceğini ve kaydımın sistemden düşürüleceğini söylediler. Yani yeniden sözleşme yapmak istediğimde, evrak işleriyle uğraşacak ve ilgili memur ile yoklama esnasında yeniden karşılaşacağımı biliyordum. Tüm bunların bilgisi bana verilmiş olmasına rağmen yeniden sözleşme imzalamayı reddettim. Çünkü para kazanamıyordum ve kazanmadığım halde kira bedeli ödeyemezdim.

Nitekim şirketimle ilgili durum düzeldiğinde, sanal ofis firmasını, yani adresimin vergi levhasında kayıtlı olan şirketi yeniden arayıp sözleşme yenilemek istediğimi belirttim. 1 yıllık ödeme yapıp yeniden kiralama paketi satın alacaktım. Ancak satış departmanında bulunan personeller, geçmişe yönelik borcumun olduğunu, haksız kullanımdan doğan 9 aylık bir bedeli tarafıma yansıtacaklarını belirttiler. Bende itiraz ettim. Yaptığım itiraz neticesinde 3 aylık bir hediye vermek istediklerini, ancak geçmişe yönelik 6 ayın ödemesini almak istediklerini beyan ettiler. Ben yeniden itiraz ettim. Söz konusu haksız kullanım gibi bir durum olmadığını, sözleşmeyi zaten iptal ettiğimi ve adresimin zaten düşürüleceği bilgisinin telefon kayıtlarında olduğunu hatırlattım. Fakat buna rağmen benden bu parayı tahsil etmek istediler.

Benim kendilerine yapmış olduğum teklif, beni yeni müşteri olarak görüp bana 1 yıllık paket satmalarını istemiş olmaktı. Anlaşamadığımızı anlayınca, çalışanlardan bir tanesi telefonda diğer personel, müşteriye (Yani bana ( Bunun hukuki sonuçları olacağını hatırlatmamı istedi. Bende bunu duydum ve mağduriyetimi yeniden diğer personele de dile getirdim. Defalarca yönetici ile görüşmek istediğimi belirttiğim halde, kendisini sır gibi saklayan yönetici bir türlü müşteri ile muhatap olmak istemedi. Bende bunun üzerine başka bir firmadan fiyat teklifi aldım. Sonra da kendilerini arayıp, kendileriyle çalışmak istemediğimi söyledim.

Bunun üzerine, 19.09.2023 tarihinde şirketim adına fatura keserek, geçmişe yönelik beni borçlandırdılar. 31.12.2022 tarihinde kesilmesi gereken fatura, her ne hikmetse 19.09.2023 tarihinde kesildi. Ayrıca, bu şirket ödeme almadan asla fatura kesmiyor. Bu evrakta oynamaya girer ve hukuka aykırıdır.

02 Ekim 2024 09:40
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Mfe Teknoloji Sözleşmede Olan Maddeleri Yerine Getirmedi!

08 Ağustos 2024 10:08

Günkon İnşaat Şikayeti

04 Ocak 2024 15:09
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Paketinde Kalan Seansların İptali

03 Ocak 2025 10:29
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Şentürk Sürücü Kursu Sürücü Kursu Hizmet Mağduriyetim

31 Mart 2024 21:07