Cemil sonuçtan hiç memnun değil

Odtülüler Dersanesi Yusuf Öncebe

16 Kasım 2023 23:19

Biz dershane kaydını Ağustos ayında yaptırdık. 59.000 TL'ye anlaşma sağlandı ve senetler düzenlendi. Çocuğumuzun kesin gideceğini düşünüyorduk ancak Milli Eğitim Bakanlığı açık liseye geçişleri durdurdu. Bunun üzerine iptal etmek istedik. Dershane, çocuğumuzun akşam okuldan sonra devam edebileceğini söyledi. Ancak biz çocuğumuzun bunu kaldıramayacağını düşünerek iptali talep ettik. Dershane, %10'luk bir ücret ödememiz gerektiğini, aksi takdirde senetleri veremeyeceklerini belirtti. Biz, bu durumun kendi suçumuz olmadığını, kararı Milli Eğitim Bakanlığı'nın verdiğini ifade ettik fakat eğitim kurumu anlayış göstermeyen bir ticarethane gibi davrandı. 5.900 TL'yi karttan çekerek senetleri aldım. Çocuk bir gün bile gitmeden bu ücreti ödemek zorunda kaldık.

Fırat

Paranın olduğu yerde eğitim asla olmuyor para ile not arttırılıyor özel okullarda dersanelerde ise çocuklar hiç kimsenin umurumda olmuyor her şey her hata çocuğa yüklenip kendilerini sıyırıyorlar bizlerde bu paraları vermeye devam ediyoruz

Birey Dershanesi Ümraniye Birey Dersanesi Kayıt İptaline Fahiş Talep

03 Aralık 2023 12:35