Bayhan sonuçtan hiç memnun değil

Odeon Bet'te Hüsran: Bonuslar Ve Kazançlar Hayal

07 Kasım 2024 01:46

Odeon Bet sitesi tamamen kasaya çalışan ve müdahaleye dayalı bir slot sistemine sahip. Arka arkaya onlarca yatırım yapsanız bile kazanamazsınız, bu yüzden üye olmanıza gerek yok. Bonus veriyoruz ayağına, kendi elemanlarına bonus eklemesi yapıyorlar. Yani bonus da vermezler. Tamamen vakit ve nakit kaybı, başka hiçbir işe yaramazlar. Şikayetvar üzerinden baktığınızda, umurlarında olmadığı da belli zaten.

26 Kasım 2024 13:44 (Şikayetten 19 gün sonra)

Sayın Üyemiz, Müşteri hizmetleri birimimiz tarafından aranmış olup, kayıtlı cep telefonu numaranızdan sizlere ulaşılamamıştır. Bizlere ulaştığınız takdirde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Odeon Müşteri Hizmetleri

26 Kasım 2024 18:03

Canlı desteğe yazıyorum 15 dakika bekletip sonra bağlanın diyorlar

14 Aralık 2024 10:56

Arkadaşlar site hala aynı bugün tekrar bir denedim de yok yani ödeme bile yapmıyor gidin başka sitelerde oynayın paranızı kaptır mayın bunlara kazanma şansınız hiç yok çünkü

15 Aralık 2024 01:10

Direk olarak müdahale ediyorlar oyunlara onlar isterse kazanırsınız ve hiç istemiyorlar kazanmanızı o yüzden hiç boşuna çabalamayın gidin çöpe atın paranızı daha iyi

Gökhan
Gökhan

Bu site kadar kısır ödeme yapmayan sürekli kasaya çalışan yok çok doğru, 3 yıldır ha verdi ha verecek diye milyonlar kaybettim, değişen sadece zaman, bu siteye üye olan bunları bilerek oynasın, ya yatırdığınız kazanırsınız ya da %100 kayıp üstünü beklemeyin

Odeon Bet'te Oyunlara Müdahale Ve Kazanç Sorunu

02 Temmuz 2025 12:09
Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Metehan
10 Temmuz 2024 12:13