Eren sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2023 01:46

27 Nisan 2023 tarihinde Odeaweb üzerinden Almanya Reseller Hosting aldık, kurulumları tamamladık ve sitemizi taşıdık. Ardından ilk gün hostingin performansı çok iyiydi ve hızlıydı. İkinci güne geldiğimiz zaman hostingde darboğaz tarzı bir durum başladı, Wordpress sitemizde sayfadan sayfaya atlamamız bile 10-15 saniyeyi alıyordu. Bu durum hakkında Ticket açtık, yoğunluktan kaynaklı olduğunu söylediler. Sorun devam etmeyince biz de ticketi kapattık. Aldığımız hizmetin (Almanya Reseller Hosting) bölümünde site başına 2GB RAM ve 2 CPU verildiği yazıyor. C-Panel üzerinde gezerken bize 1GB RAM verildiğini fark ettim. Benim bildiğim kadarı ile bu tür işlemler otomatik olarak gerçekleşiyor. Ardından Ticket açtık ve 2GB RAM'e arttırdılar. Burada bu kasıtlı mı yapıldı, yanlış mı yapıldı bilmiyorum fakat bu tür konulardan anlamayan birisi olsa 1GB RAM ile devam edeceğini düşünüyorum. Bu olaydan sonra yaklaşık 4-5 gün hostingi sıkıntısız bir şekilde kullandık, ta ki 9 Mayıs'a kadar, yine hostingde darboğaz başladı. Ticket açtık ve yoğunluktan kaynaklı olduğunu belirttiler. Bunun üzerine hizmeti iade etme kararı aldık, biz hizmeti aldığımız gün (27 Nisan 2023) iade politikasında 14 gün içerisinde banka hesabına geri transfer olmak üzere iade edebileceğimiz yazıyordu. Biz de buna bakarak hizmeti 10-11 gün denemeye karar verdik. İade etmek için Ticket açtığımızda, iade politikasının 7 güne düşürüldüğünü belirttiler. Ben de, aldığım zaman iade politikasının 14 gün olduğunu belirttim. Kısaca hem düşük RAM sağlıyorlar, hem de iade politikasını 7 gün olarak değiştirip banka hesabına geri iade almamızı engelliyorlar. Firmadan isteğim iademin banka hesabına geri iade yoluyla sağlanması, teşekkürler.

13 Mayıs 2023 02:04 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar, İade süremizin 7 gün olduğu ortadadır. Herhangi bir şekilde belirttiğiniz tarih aralığında iade süreci kesinlikle değişmemiştir.

13 Mayıs 2023 02:31

Ben ürünü satın aldığım gün iade süresinin 14 gün olduğuna kesinlikle eminim. Diğer konuya geçelim. 2GB RAM sağladığınız hizmeti satın alıyoruz, 1GB RAM sağlıyorsunuz. Buradaki niyetinizi açıklayabilir misiniz?

13 Mayıs 2023 02:40

Üstelik, aldığımız hosting hizmetinin hiçbir bölümünde "Paylaşımlı" ibaresi yoktu. Hizmeti aldığımız 2. Gün sunucuda yoğunluk/yavaşlık durumu başlayınca Ticket açtık ve hosting hizmetinin Paylaşımlı" olduğunu öğrendik.

13 Mayıs 2023 12:25

Merhaba, Aldığınız hizmet web hosting hizmeti ve size ayrılmış kaynaklar üzerinden ilerlemektesiniz. 2 GB RAM olayında paket otomasyon tarafında karışık teslim edilmiş ve sonradan düzeltilmiş görünüyor. İade süreci Ocak ayından bu yana 7 gün olarak sabittir.

13 Mayıs 2023 14:58

Merhaba, Ticket açıp iade etmek istediğimi söylediğimde ilk yanıtınız iade politikanızın 2 ay önce (Mart ayı) değiştiğini söylediniz. Sonra ben 14 gün olduğundan gayet eminim olduğumu söyledim. İkinci yanıtınızda ise 3 ay önce (Şubat ayı) değiştiğini söylediniz. Bu yanıtınızda ise Ocak ayında değiştiğini söylediniz. Hangi söylediğinize inanmamız gerekiyor? Aynı olay için 3 tane iddia ortaya koydunuz. İyi günler.

13 Mayıs 2023 15:04

Merhaba, İade sürecimiz 7 gündür. Normalde elektronik ürünlerde herhangi bir iade durumu bulunmuyor. Ancak bizler süreci Yılbaşından itibaren 14 gün olarak sabitledik. Ekstra herhangi bir işlem yapamayacağımızı bildirmek isteriz. İyi çalışmalar.

Odeaweb Yüzünden Alan Adım Silindi, Ticari İtibarım Ve Geçmişim Yok Oldu

Odeaweb'in Planlı Kesinti Bilgilendirmesi Eksikliği

İsmail
20 Nisan 00:12
Odeaweb'in Planlı Kesinti Bilgilendirmesi Eksikliği
Tugce sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 11:59

Alan Adı Transferi Bir Ayı Geçti Çözüm Yok