02123816955 Kime Ait

22 Aralık 2023 17:45

02123816955 numaralı telefon hattı, Gelecek Varlık Yönetim A.Ş. adlı varlık yönetim şirketi ile ilişkilendirilmektedir. Bu şirket, bankaların veya finans kuruluşlarının tahsil edemedikleri alacak dosyalarını (kredi, kredi kartı borçları vb.) devralarak, borçlu kişilerle iletişime geçip tahsilat yapma yetkisine sahip yasal bir kurumdur.

Arama Nedeni ve Detaylar

Bu numara tarafından aranıyorsanız, muhtemelen adınıza kayıtlı ve yasal takibe düşmüş eski bir banka borcunuzun bu şirkete devredildiği iddia edilmektedir. Arama sebepleri genellikle şunlardır:
* Ödenmemiş kredi veya kredi kartı borçlarının yapılandırılması.
* İcra takibi başlatılacağı veya başlatılan takibin durdurulması teklifi.
* Borç ödemesi için indirim veya taksitlendirme seçeneklerinin sunulması.

Kullanıcı Şikayetleri ve Risk Durumu

İnternet üzerindeki kullanıcı yorumları incelendiğinde, bu numaranın çok sık arama yaparak rahatsızlık verdiği, zaman zaman borcu olmayan kişilerin de yanlışlıkla arandığı veya agresif bir üslup kullanıldığı yönünde şikayetler mevcuttur. Bazı kullanıcılar, dolandırıcılık şüphesiyle yaklaşsa da numara genellikle Gelecek Varlık Yönetim'in çağrı merkezi havuzuna ait görünmektedir. Ancak, dolandırıcıların resmi kurum numaralarını taklit edebileceği (spoofing) riski her zaman göz önünde bulundurulmalıdır.

Ne Yapmalısınız?

* Kesinlikle teyit etmeden ödeme yapmayın. Telefondaki kişi sizden hemen ödeme yapmanızı isterse, işlemi gerçekleştirmeden önce durumu doğrulayın.
* e-Devlet üzerinden kontrol sağlayın. "UYAP Vatandaş Portalı" veya e-Devlet üzerindeki "Dava Dosyası Sorgulama" ekranından adınıza açılmış bir icra dosyası olup olmadığını ve alacaklının Gelecek Varlık Yönetim olup olmadığını mutlaka kontrol edin.
* Kişisel bilgi paylaşımında dikkatli olun. Telefonda T.C. kimlik numarası veya kart bilgilerinizi paylaşmak yerine, kurumun resmi web sitesi üzerinden veya genel merkez numarasını kendiniz arayarak iletişime geçmeyi tercih edin.

Eğer bu numara tarafından arandıysanız veya farklı bir deneyim yaşadıysanız, diğer kullanıcıları bilgilendirmek için yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Numara hakkında bilgi paylaşmak için ya da .

0 Yorum

02124036699 Kime Ait