Oyunda Makro Kullanımı Ve Çifte Standart İddiası

27 Kasım 2024 00:48

Knight online oyuncusu olarak Makro kullandığım için sınırsız olarak ban yedim. Oyunda Twitch yayıncıları da olmak üzere birçok oyuncu yayın halinde bile Makro kullanmasına rağmen ban yemiyor ve yayınlarına devam ediyorken ben neden sınırsız bir şekilde ban yiyorum? Youtube.com'a usko asaş PK yazdığımızda bile sıradan bir Twitch yayıncısının Makro olduğunu kolaylıkla anlayabiliriz. Yayın yapmayan birçok oyuncu da Makro kullanıyor. Bu da oyun yönetimi tarafından bilinmesine rağmen Makro kullanan oyuncular bir şekilde oyununa devam ediyor ve yayın yapmaya devam ediyor. İhlal kurallarında açıkça Makro kullanmak ban sebebidir diye belirtmiş. Olmasına rağmen bazı oyuncular ban yerken bazı oyuncular oyununu kesintisiz şekilde oynamaya devam ediyor. Lütfen ya Makro kullanan herkesi tespit edip banlayın ya da çifte standart uygulamaktan vazgeçin. Nttgame yetkilileri benimle iletişime geçmezse hakkımı Tüketici Hakları'na başvurarak arayacağım.

profile profile

Fatih
Fatih

Öncelikle selamlar dostum 2 3 günce ortalama 20 yakın karakterlerimiz ve aktif kullanmadığımız karakterlerimiz tpt Mac yedi 6 pazar charım + 1 Ana karakter olmak üzere / aynı apartmanda olan 7 mage / 1 priest sahibi olan kuzenim aynı internet kullandığımızdan dolayı muhtemelen kuzenim çöp farmı yapmakta ve 2 karakterinde Makro var bunu kabul ediyoruz, lakin zindan diye hapis olması gereken yerde nasıl oluyor tpt Mac yiyoruz. Önceliğim kendi karakterlerimin açılması için başvuru yapacağım ve uğraşacağım 200 bin tl yakın itemim mevcut yazık günah olmaz böyle.

Sercan sonuçtan hiç memnun değil

Nttgame.com Knight Online Yurt Dışı Dc Lag Sorunu

Sercan