Erel sonuçtan hiç memnun değil

Nttgame.com Hile Kullananlar Banlanmıyor.

20 Kasım 2023 12:16

Hile kullanmayan oyuncularının asla arkasında durmayan bir firma. Oyundaki farm slotları afk bot diye tabir edilen hilelerle dolu. 9 gün içinde sayısız karakteri Cheat report kısmına bildirdim ancak hiçbiri için işlem yapılmadı. Kendilerine gönderdiğim videolardaki karakterlerin normal olmadığını eminim kendileri de biliyor bu oyunu oynayan herkesin anlayabileceği türde videolar. Ben paramı verip Premium satın almışım siz benim hakkımı korumak, oyununuzda adaleti sağlamak zorundasınız. Anlık hile bildirimi kesinlikle yapılamıyor discord kanallarında hile bildirimi yapmak için 20 level olma zorunluluğu var ben zorunda mıyım discord kanalında vakit harcamaya? Firma bu durumları sadece geçiştiriyor, karar merci biziz, biz hile olduğuna karar verirsek banlarız, sizin çektiğiniz video önemli değil modundalar. Yeri geliyor 5 ay, 1 yıl önce herhangi bir yerde Makro kullanmış bir karakteri Makro kullandın diye istedikleri gibi banlıyorlar ama %100 hile olan, video ile kayıt altına alınan oyuncular banlanmıyor. Sizin paranız ve zamanınız çöp oluyor.

Görkem
16 Mart 2024 00:26

15 Nisan 10:27
Hilecilere Göz Yuman Oyun Yönetimi
Maylo sonuçtan hiç memnun değil

Maylo
23 Kasım 2023 00:59