Üsküdar 32. Noterliği Başkatibin Umursamaz Tavrı

Gökhan
30 Mayıs 2024 12:35

Üsküdar 32. Noterliğinde bir gün önceden arayıp yarın sabah noterde şirket açılışı işlemi yapacağımı ve yarın için çalıştığınız yeminli tercümanını istedim. Yeminli tercüman ile görüştükten sonra ertesi gün sabah 10:30 randevusu aldım. Sabah noterliğe gittiğimde bizim işlemden haberimiz yok diyerek tercümanı arayıp işlemi iptal ettirip beni başka bir notere yönlendirdi. Dedim bunu nasıl yaparsınız benim haberim yok bilgi vermeleri gerekiyordu dedi. Dedim ben aradım ve sabah noterde işlem yapacağımı telefondaki arkadaşa söyleyip tercümanın numarasını alıp randevu aldım. O zaman söyleyebilirdiniz söylemediniz. Benim yaptım programı tamamen çöp etti kendisi ve buna yetkiniz var mı dedim. Evet ben başvekilim yetkim var deyip böyle üsten tavırla konuştu. Kendisini bırakın noter vekilliğini inanın iş ortamında bu konuşma tarzıyla çalıştırmazlar. Daha önceden de noterde değişik bağırmalarına üsten konuşmalarına şahit olmuştum. Bu mesleğe yakışmadığı için buradan yazma gereği duydum. CİMER'e de kendisini şikayet edeceğim.

Üsküdar 32. Noterliği Noter Vekilinin Davranış Bozukluğu

22 Eylül 2023 15:22

Beyoğlu 37. Noterliği Sorun Yaşama

22 Mart 2024 00:51

Noter Çalışanının İş Etiği İhlali Ve Müşteri Mağduriyeti

05 Kasım 2024 17:30
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Bursa 13. Noterliği Kabalığı

Muhammet
08 Eylül 2023 16:23
Hacı sonuçtan çok memnun

Noter Hatası Yüzünden Maddi Kayıp Yaşadım

04 Şubat 2025 22:10
"Bugün Kayseri yeşil mahalle 16. Noterliğinden aradılar. Yapmış olduğum paylaşımı gördüklerini söyleyerek yapılan işlemle alakalı hatayı üstlenip maddi zararımı karşıladılar. Kendilerine ve şikayet var'a teşekkür ederim."