Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Nodilife Ürün Değişimi Ve Müşteri Mağduriyeti

Yasemin
15 Aralık 2023 16:58

Ö** I** adı altında, yaklaşık 3500 TL değerinde bir sipariş verdim. Ödemeyi havale ile gerçekleştirdim. Gelen ürünlerin bedenleri uymadığı için değişim talep ettim. Değişim bedelini ödememi istediler ve ben de bu ücreti ödedim. Ürünleri kendilerinin belirttiği kargo şirketi ile gönderdim. Ancak bana, ürünlerin yıkanmış olduğunu ve değişimin mümkün olmadığını belirten bir fotoğraf gönderdiler. Ürünlerin etiketleri üzerindeydi ve bedenleri uymadığı için giyilmemişti. Gönderirken ürünlerin videosunu da çekmiştim. Kargo sürecinde başlarına ne geldiğini bilemem. Ayrıca sizin ürünlere herhangi bir zarar vermediğinizi de bilemem. Yapılan ödemeler ve ürünleri gönderirken çektiğim videoları CİMER'e ve Belediye bünyesindeki Tüketici Hakları'na ilettim. Durum şimdi hukuki sürecin konusu. Ürünler yıkanmadı, zira bedenleri uygun değildi. Savunmanız sadece yanıltıcı olmakla kalmıyor, aynı zamanda yalan söyleyip iftira atıyorsunuz. Videoları buradan da paylaşacağım.

Merhaba efendim firmamızdan aldığınız ürünleri değişim için gönderdiğinizde gelen kargo kutusu ıslak ve kıyafetlerin yıkanmış olduğu ve aynı zamanda aşırı deterjan kokusunun bulunduğu tespit edilmiş ve anlık size görsel paylaşılarak bilgi verilmiştir. Tarafınızca personelimize hakaret edilerek telefonlar engellendiğinden, daha ürünler tekrar adresinize kargo ile eksiksiz gönderilmiştir. Firmamız tüm siparişlerde yasal süre içinde koşulsuz iade ve değişim kabul etmekte olup, ancak kullanılmış, yıkanmış ya da tahrip olmuş şekilde gönderilen ürünlerde işlem yapmayıp müşteriye iade etmektedir.

Dilek sonuçtan memnun

19 Aralık 2023 13:41
Büyük Beden Tutkusu Yanlış Ürün Ardından Yenisini Göndermemek
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün, Saygısız İletişim Ve Engelleme Mağduriyeti

04 Eylül 2025 22:16