Emre sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 13:16

Maalesef bu zamana kadar aracımı bu servise getirdiğim için çok pişmanım. Sıkıntı yaşadığınız zaman gerçek yüzleri ortaya çıkıyor. Bayramın birinci günü büyük bir kaza geçirdim aracım bütün airbaglerini açtı ve sol ön taraftan büyük bir hasar aldı. Bu araca servis KDV dahil 305.000 TL masraf çıkarmış. Aracın perte çıkmama ihtimali de var. Parça listesindeki tutarlar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Hepsi yarı fiyatı resmen perte çıkmasın diye uğraşmışlar. Bir yetkili servis düşünün kaputa 19.000 küsur yazmış. Normalde en az 40.000 TL olan kaput fiyatı.

Hasardaki yetkili g**hanım iskonto yaptık diyerek saygısız konuşuyor kendisi bile listedeki fiyatların normal olmadığının farkında gerekirse mahkemeye vereceğim bu işte kim yetkili ise bu arabanın en az 500.000 TL masrafı var şaka gibi. Bana onarım yapıp ağır hasarlı arabayı geri verecekler akıllarınca hepsi anlaşmalı bunların insanları enayi yerine koymanın hesabını vereceksiniz.

Emre
22 Temmuz 2023 15:14

Ayrıca ön cam çatlak listeye bile eklenmemiş 40.000 TL cam zaten. Nissan Mar otomotiv artık benim için bitmiştir.

Nissan Arıza İçin Gidilip Arıza Bulunmadığı Bakım Yapıldığı

Saliha
25 Eylül 2023 18:49
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
19 Ekim 2023 19:03

Nissan Artkıy İzmir Memnuniyetsizlik

Muzaffer
22 Eylül 2024 12:36
Şenol sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Mağduriyeti

Şenol
12 Mayıs 15:10
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
17 Şubat 13:01