Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 15:25

Şubat 2015'te Nissan Yüzbaşıoğlu'ndan 2014 model sıfır olarak J11 kasa 1.5dci Sky Pack Qashqai satın aldım.

Satın aldığımdan beri bu araba kabusum oldu. Para verip mutsuz olduğum en büyük şeye Nissan firması sebep oldu. Artık etrafımda kimi görsem Nissan almamasını, aklından bile geçirmemesini söylüyorum.

Arabanın ön park sensörleri sürekli arıza verdi, servise kayıt oluşturdum, hiçbir çözüm bulunmadı, garanti süresi bitince kendim yenisi ile değiştirdim. Arabanın yağmur sensörü hiç çalışmadı. Arabanın özellikle yan aynalardan gelen yalıtımı ile ilgili şikayette bulundum, hiçbir çözüm bulunmadı, kendim ses yalıtımı yaptırdım. Arabanın camları kapanırken iç döşemeyi kasıyor diye şikayette bulundum, hiçbir çözüm bulunmadı. Arabanın arka balatalarından gelen ses ile ilgili defalarca başvurdum çözüm bulunmadı. Arabanın sol ve sağ kapılarında üst köşe noktalarındaki paslanma ile ilgili 2 sene evvel K**** T********* Nissan'a başvurdum, delinme olmadıkça hiçbir şey yapamayacaklarını söylediler.

Ekte aracımın ruhsat bilgileri (Nissan'a mail attım burada paylaşmıyorum) ve sağ ve sol kapının üst köşelerinin fotoğraflarını görebilirsiniz. Deniz kenarında kullandığım bin liralık katlanır sandalyem dahi 10 senede en ufak bir paslanma yok iken, Nissan markası bu fotoğraflardan utanmalıdır. Sizlerden bu paslanma ile ilgili çözüm bekliyorum.

Y**** K**
0532***6609

04 Eylül 2024 15:26 (Şikayetten 9 gün sonra)
04 Eylül 2024 17:04

Firma 05.09 tarihine eksper randevusu verdi, sonucunu burada paylaşacağım.

28 Eylül 2024 09:13

05 eylül tarihinde Nissan tarafından eksper vasıtası ile her yeri ile orijinal olduğu, fabrikadan çıkışındaki metal ve boya orijinalliğini koruduğu görüldü ve belgelendi. 23 gündür Nissan genel merkezin dönüş yapmasını, üretim hatası nedeni ile ücretsiz onarımı kabul etmesini bekliyorum. Size dönüş yapacağız diyorlar, ama dönüş yapan yok!

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

27 Kasım 2023 11:52
Erkul sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Fren Balatalarında Ses Sorunu

Erkul
12 Eylül 2024 17:43
Ulaş sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai'nin Gece Yarısı Kendi Kendine Çalan Kornası Ve Servis Sorunu

Ulaş