Hikmet sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai Boya Atma Sorunu

06 Eylül 2024 00:49

2014 model Nissan Qashqai aracımı yıkamaya korkuyorum, su tabancasını tuttuğumda özellikli kaputta sürekli boya atması oluyor. Kaliteli suv araç aldım diye düşünürken bu kadar kalitesiz bir boyası olduğunu görmek beni üzüyor. Daha önce de tavanda oldu serviste boyattım şimdi de kaput boyası atıyor ve servisler garantisi yok bir şey yapamayız diyorlar. Nissan genel merkezinden konuyla ilgilenmelerini bekliyorum.

12 Eylül 2024 01:01

Hiç ilgilenen olmadı, şimdilik boya atan yerleri rötuş yaptırdım ama kötü göründü, kaputu komple boyatacağım, Nissan kronik sorunların çözümünde maalesef yardımcı olmuyor.

13 Eylül 2024 10:29 (Şikayetten 7 gün sonra)
13 Eylül 2024 12:12

Kısa bir süre önce aynı konu ile ilgili bir yanıt paylaşıldığı yazılmış, ama daha önce hiçbir yanıt verilmedi. Sorunun çözümü için cevap bekliyorum.

13 Eylül 2024 12:34

Biraz önce müşteri hizmetleri aradı sorunu ilgili yerlere aktarmışlar benim kullanıcı hatamdan dolayı imiş kullandığım deterjandan ve sudan oluyormuş Onun için maalesef yardımcı olamıyorlarmış. Sanki ben ilk defa bir araç kullanıyorum Bugüne kadar benim bu 14. Aracım ve bu konularda da Teknik bir kişi olarak yeterli bilgiye sahip olduğuma inanıyorum. Kısaca firma sorunun kronik olduğunun farkında ama maalesef aracının arkasında durmuyor, kullanıcı hatası deyip geçiyor yazık böyle bir firmaya çok yazık.

Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
06 Temmuz 2023 00:02

Celal
25 Nisan 2024 13:14

Celal
11 Kasım 2023 01:17
Nissan Qashqai Boya Kalkması
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
01 Mayıs 2025 12:58
Nissan Qashqai'de Boya Atması Ve Garanti Sorunu Cevapsız Kaldı
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Nissan Qashqai'de Kronik Boya Atması Hayal Kırıklığı

Huseyin