Nilay
14 Temmuz 2023 11:33

Kadıköy Nissan Tepretoğulları servisine 04.07.2023 tarihinde Micra marka aracımı arka tamponda kazadan dolayı oluşan ufak bir hasarın yapılması ve aynı zamanda yıllık bakımı için bıraktım. 08.07.2023 tarihinde aracımı teslim almaya gittiğimde aracımı bana teslim ederlerken yine kendi çalışanlarının kullandığı başka bir araçla çarpışarak ön tamponda sürücü tarafında farın olduğu bölümde ciddi bir göçüğe sebep oldular. Diğer araçta kendilerine ait olduğunu söyleyerek tutanak tutturmak istemediler. ( Araç başka bir müşteriye ait miydi bilemiyorum ) Devamında olan süreçte gayet rahat burda sürekli böyle şeylerin olduğunu, normal olduğunu bana anlatmaya çalıştılar. Servis içerisine giriş-çıkış tek yoldan yapılıyor. Kaza olmaması için alınmış hiçbir önlem yok. Dolayısıyla eminim ki burada sürekli böyle kazalar oluyordur. Ön tamponum, değişen veya boyalı değildi. Plastik parça olduğunu değer kaybı olmadığı söylenerek sadece arabayı yapıp konuyu kapatmaya çalıştılar. Araba ile ayrıca uğraşmam, boşu boşuna işlem görmesi tabi ki ileride satışta benim için bir kayıp oluşturacaktır. Böyle büyük bir servisin bunu gidermek için hiçbir şey yapmamasını anlamak mümkün değil. İnsanlar size güvenerek, Nissan yetkili servis olduğunu düşünerek arabalarını bırakıyorlar. Ciddi anlamda mağduriyet oluşuyor. Gayet rahat bir şekilde istediğim yere şikayet edebileceğimi, onlar için sorun olmadığını söylediler. Ben bu açıklamalardan gayet sık bu tarz konularla karşılaşıldığını düşündüm. Araçlarını buraya bırakmak isteyenler umarım okur ve dikkatli olurlar.

01 Ağustos 2023 15:54 (Şikayetten 18 gün sonra)

Sayın Nilay S, Başvurunuz ile ilgili konu araştırılarak tarafınıza bilgi verilmesi sağlanacaktır. Saygılarımızla, Nissan Türkiye Müşteri İlişkileri

Berkan
19 Eylül 2023 15:47
Melih sonuçtan hiç memnun değil

Melih
17 Şubat 13:01

Seyit
14 Mayıs 20:02
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Kemal Tepretoğulları Nissan Bayisi Yetkili Servis Hizmeti Çok Kötü

Özge