Melike sonuçtan memnun

İlk Kullanımda Kopan Çanta Sapı Ve İade Talebi

02 Kasım 2024 11:29

Ankara Panora Nine West mağazasından 1 hafta önce aldığım çantanın ilk kullanımda sapı koptu. Mağazaya götürüp ücret iadesi talep ettim. İncelemeye göndereceklerini söylediler. Tekrar belirttim kesinlikle tamirat kabul etmiyorum. Ayıplı ürün çünkü diye. Ücret iadesi istediğimi belirtmeme rağmen gelen mesaj, tamirat yapıldı. Ürünü teslim alabilirsiniz şeklinde oldu. Kesinlikle ayıplı ürünü teslim almayacağım. Pazartesi Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurumu yapacağım.

02 Kasım 2024 14:17 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz , Talebinizin en kısa sürede çözümlenmesi için tarafınıza dönüş yapacağız. Saygılarımızla NINE WEST Müşteri Hizmetleri

06 Kasım 2024 14:33

Henüz çanta tadilattan gelmediği için ücret iadesi alamadım maalesef

06 Kasım 2024 19:19

Nine West Panora mağazasına üçüncü gelişimde de para iademi alamadım karar çıktığı halde. Axess kartla aldığım için, şirket politikası gereği o gün birinin Axess kartla çanta tutarım olan 3299 TL harcama yapması lazımmış bana para iadesi yapabilmeleri için. Böyle saçma bir gerekçe de ilk defa duyuyorum. Hiç harcama olmazsa iade süresi geçecek ve ben paramı alamayacağım!

08 Kasım 2024 18:52

Tüketici Hakem Heyeti başvurusu yapıyorum. 15 gün oldu hala para iadesi alamadım

09 Kasım 2024 21:03
İlk Kullanımda Kopan Çanta Sapı Ve İade Talebi

Ödeme yapmayacaklarını belirttiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum

Burcu sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 14:44
Yeni Alınan Çantanın Kısa Sürede Bozulması Ve Değişim Talebinin Reddedilmesi
yeni-alinan-cantanin-kisa-surede-bozulmasi-ve-degisim-talebinin-reddedilmesi-3.jpg
Ahu sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2024 10:42
Nine West Koşulsuz İadeye Uymuyor
Nine West Koşulsuz İadeye Uymuyor
Özge sonuçtan hiç memnun değil

11 Aralık 2023 18:57
Nine West Marka Hatalı Ürün