Nike Marka Sağ Ayakkabı Ses Yapıyor Ama Üretim Hatası Değilmiş

27 Eylül 2024 11:031.199

Ürün No: M1000000000000573904

Nike marka ayakkabı aldım. Ayakkabı sabah birkaç saat giydikten sonra, sağ ayağımdaki ses yapmaya başlıyor. Aldığım yere götürdüm inceleme için FLO ya gönderdi ve FLO nun verdiği cevap aşağıdaki gibi.

"Nike marka ürünün ile ilgili inceleme talebin sonuçlanmış ve üretimden kaynaklı bir kusur bulunamamıştır. Ürünün Ankara - Antares mağazamıza ulaştığında SMS ile bilgi paylaşılacaktır. Mersis:0388023942900019 B040"

Halim
7 Ekim 2024 08:15

Markaya olan şikayetim devam ediyor. Nike marka ayakkabıların bu şekilde ses yaptığını başkalarında da duydum. Bilinen bir durum karşısında markanın satışları devam ettirmesi doğru değil. Ayakkabının distribütörü olan FLO Mağazacılık buraya yaptığım şikayet sonrası ayakkabıyı iade aldı fakat onun da şikayet öncesinde incelemeye gönderdiğimde iadeyi kabul etmesini beklerdim. İncelemeden fabrikasyon hata yoktur diye geri göndermişti.

30 Eylül 2024 22:53

Merhaba, Sneaks Up mağazasından kızıma yeni Nike ayakkabı aldım, aynı ses sorunu var bizde de, iade etmeyi düşünüyorum, siz çözüm bulabildiniz mi?

Nike Ayakkabımın Ötme Sorunu Ve Yetersiz İnceleme

31 Ekim 2024 13:50946

Nike marka ayakkabımı M1000000000000612537 numaralı inceleme kodu ile incelemeye yolladım. Ayakkabıyı aldıktan kısa bir ...

Nike Ayakkabımın Ötme Sorunu Ve Yetersiz İnceleme

Tümünü Gör