Binnaz sonuçtan çok memnun

Güncelleme Sonrası Uydu Alıcısı Sorunu

Güncelleme Sonrası Uydu Alıcısı Sorunu
13 Kasım 2024 11:01
Binnaz'ın Teşekkür Mesajı
“Firmaya çok teşekkür ederim gayet güzel ilgilendiler ürünü kendilerine gönderdim sorunu düzeltip tekrar gönderimini sağladılar hem hızlı hem anlayışlı oldukları için teşekkürler”

Next uydu alıcısına güncelleme gelmiş, güncellemeyi yaptık fakat sonrasında hiçbir şekilde ekran açılmıyor. Resmen cihaz bozuldu gibi, bu ne biçim iştir anlamadım. Daha da yeni almıştık, cihaz kumandayı bile algılamıyor. Simsiyah ekran var, durduk yere yeni cihaz mı alacağız? Elimdekini alın, yeni cihaz gönderin bana. Belki de bilerek güncelleme yaptırıyorsunuz, milletin cihazı bozup yenisini alsınlar diye. Tüketici heyetine de şikayetçi olacağım, bilginiz olsun. Biz parayı sokaktan toplamıyoruz.

13 Kasım 2024 14:36 (Şikayetten 3 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Bizim için çok değerli olan görüş ve önerilerinizi ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Ayrıntıları servis başvurusundan sonra iletebileceğiz. İyiye değil, en iyiye sahip olmak için Next&NextStar

Binnaz
Binnaz
05 Aralık 2024 19:52

İsmail
İsmail

Aynı şekilde benim de bu sorundan var yeni aldım cihazı 4 gündük tatile gittim geldim bu sorun oluştu

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Next&Nextstar Uydu Alıcı: Sorunlu Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

12 Ocak 2025 18:31
Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Next&Nextstar Next64 Güncelleme Sorunu Hk.

24 Nisan 2024 14:40

Next 2071 Uydu Alıcısı Pişmanlıktır