Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Next (Nextdirect.com) Nextdirect Sonradan Bildirilen Gümrük Vergisi

05 Aralık 2023 21:38

Nextdirect'ten alışveriş yaptım, sipariş verirken hiçbir yerde gümrük vergisi ve ilave masraf çıkacağı belirtilmiyordu. Ürün yola çıktıktan sonra gümrük vergi tutarı bildirisi geliyor ve siparişinizi iptal edemiyorsunuz. Sipariş verirken tüketici detaylı bir şekilde tüm masraflar konusunda bilgilendirilmelidir. Bu konu açık şekilde tüketiciyi yanıltmaya yönelik bir işlemdir. Benimle iletişime geçilmezse konuyu CİMER'e taşıyacağım.

Yorumlar (8)

Nilufer
Nilufer

Merhaba ben de merak ediyorum gumruk vergisini ödemezsem ürün geri dönünce iade yatıyor mu

Esra
Esra

Bilgi alabildiniz mi?

Saide

Bende nextdirect turkey sayfasından alışveriş yaptım gümrük vergisi ödeyin gibi bir mail gelmedi nereden nasıl ödeniyor bilen varsa yazabilir mi

Sitki
Sitki

Ben Next'ten alışveriş yaptım. Her şey mükemmel çalıştı. Vergisiz olmaz. Yüzde 30 vergi uygulanır. Ödeyeceksin. İngilterenin kuralları böyle. Kaldı ki üye olursanız sayfanın alt kısmında bu konuda ayrıntılar var.

Gümrük Beyanname numarasını nasıl buldunuz

Buse

Bende de aynısı oldu gğmrüğe geldiği zaman almayacağınızı söyleyebilirmişsiniz bende gümrüğe gelince iptal edeceğim canlı destekten bugün öğrendim

Buse

Gümrük ödemesi yapmadım daha gümrükte bekliyorlar Yaparsam buradakilerle aynı fiyata gelecek bir de beden uyuşmazlığı olursa iade edersem gümrük ücreti iade olmadığı için para yatırmadım açıkçası

Mine
Mine

Geldi mi ürününüz, son durum nedir paylaşır mısınız?

23 Nisan 2024 23:29

Next (Nextdirect.com) Next Marka Ürün İptali