Soner sonuçtan hiç memnun değil

New Balance Ayakkabıdan Ses Geliyor

20 Ağustos 2023 14:33

İzmir'deki İstinyePark AVM New Balance mağazasından spor ayakkabı aldım ve 2.kullanmamda soldaki ayakkabıdan vıcık vıcık ses geldiğini fark ettim ve mağazaya durumu ilettim ve onlar da İstanbul ana bayiine göndereceklerini ve orasının inceleyeceğini söylediler, aradan yaklaşık 1 ay geçti ve ayakkabıda sorun olmadığını ve ayakkabıyı alabileceğimi bana ilettiler. Bu zamana kadar birçok marka ayakkabı kullandım ve hiçbirisinde böyle bir durumla karşılaşmadım, New Balance firması ayakkabısının arkasında durmuyor, bir daha New Balance almam ve herkese anlatacağım ne kadar kötü bir ayakkabı olduğunu.

21 Ağustos 2023 10:55 (Şikayetten 20 saat sonra)
Soner
Soner
23 Ağustos 2023 20:22

Ürün tekrar İstanbul'a gönderildi, kendi ürettiği markanın arkasında durmayan bir firma, daha ne denebilir! İlk ve son defa aldığım bir marka olarak kalacak. Ürününüz hatalı niye kabul etmiyorsunuz? O kadar para ver ve karşılığı bu olmamalı, hayal kırıklığı bir ürün markasıymış

Kadın Kullanıcılar İçin New Balance 740 36 Numara Stok Eksikliği

04 Mayıs 07:26
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Az Kullanılan Ayakkabıda Hızlı Yıpranma Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Hayal Kırıklığı

01 Ağustos 2025 22:06
az-kullanilan-ayakkabida-hizli-yipranma-ve-yetersiz-musteri-hizmeti-hayal-kirikligi-2.jpg

8 Ayda Yırtılan Ayakkabıya Kullanıcı Hatası Denmesi Mağduriyetimi Artırdı

24 Temmuz 2025 13:35