Nesli sonuçtan hiç memnun değil

Nevmekan Lezzetsiz Ve Çiğ

25 Temmuz 2024 10:15

Dün bir grup kız arkadaşımla, onların tavsiyesi üzerine annemle birlikte bu restorana gittik. Birkaç kız arkadaşım kendilerine içecek söyledi, annem hamburger söyledi. Diğer kız arkadaşım da ızgara köfte söyledi. Gelelim asıl meseleye. Ben acı soslu tavuk ızgara söyledim. Acıktığım için tavukların gerçekten pişmediğini sonradan fark ettim. Garsona söyledik, pek ilgilenmediler. Sinirlenip tekrar çağırdığımda uzun bir aradan sonra geldiler. O kadar sinirlendim ve lezzetsiz, aynı zamanda da çiğ olduğu için tavuğumu kedilerle paylaştım. Söyledik ve bize şu açıklamayı yaptılar: 'Keşke erkenden söyleseydiniz, bir de tavuğun tam mı yoksa az pişmiş olmasını sipariş ederken söylemeniz gerekiyor.' Saçma bir açıklamadan başka bir şey değildi. Sanki ben bonfile (steak) söyledim de onun anlatımını yapıyorlar, ne komik. Cidden rezil ve komiksiniz. Tavuk her zaman tam pişmeli ve pembelik barındırmamalı! Annem de yemeğinin lezzetsiz olduğunu söyledi. Fakat hiç değilse pişmişti onunkisi. Kimseye önermiyorum; hem lezzetsiz hem çiğ yemekleri hem de servis çok yavaş. Eğer giderseniz pişman olursunuz.

Şulenur sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 19:48

Çiğ Et Skandalı ve İlgisizlik

Serkan
08 Ekim 2024 07:15

Dikkatsiz Hizmet Ve Lezzetsiz Yemek Deneyimi

03 Mayıs 2025 17:02
Dikkatsiz Hizmet Ve Lezzetsiz Yemek Deneyimi
Hümeyra sonuçtan hiç memnun değil

Hümeyra
16 Şubat 2024 14:29
Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

19 Aralık 2024 23:06