Merve sonuçtan hiç memnun değil

Neva Outlet Mardin Kusurlu Ürün Ve Mağaza Müdüründen Şikayetçiyim

26 Ekim 2023 12:38

Mardin Neva Outlet'te yalan konuşup hatalı ürünlerini değişim ve iade yapmak istemediler. Mağaza müdürü ve isminin B*** olduğunu söyleyen hanımefendi şikayetimi anlatıp kendisinden konu hakkında yardım isteyen bana yalan konuştuğumu söyleyip kişi kendinden bilir işi vb. Laflar söyleyip telefonda bu ve bunun gibi birçok yasal olmayan ifadelerde bulundu. Bir daha asla oradan alışveriş yapmayacağım ve tüm tüketici ve kişisel haklarım için şikayetçi olacağım.

26 Ekim 2023 12:46

Mardin neva outlet den ucla markasına ait bir sweat aldım. Urunu alırken bana neva mağazalarında alınan ürünlerin garantisinin olmadığını söylemediler söyleselerdi zaten kimse alışveriş yapmaz öyle bir yerden ki zaten sonrasında böyle bir şey olmadığı genel müdürlük bana iletti. Neyse urunu alana kadar sorun yok aldıktan sonra sorunlar basliyor. Mağazaya gittim kasada ki hanımefendi bana ürünlerin garantisi olmadığını söyledi bende itiraz edince çekip atacağını o halde fotoğrafını çekip atayım 2-3 is gününde iade ya da değişim bilgisi size vereceğiz dedi. Yaklaşık 1 hafta oldu dönüş olmadı genel merkezi aradım telefonda ki beyefendide ilk basta beni biraz yordu sonrasında mağduriyetimi anlayıp üslubunu ve tavrını değişip güzelce bana yardımcı olmaya çalıştı. Bana durumu mağaza müdürüne ileteceğini ve kendisinin beni arayacağını söyledi ve görüşmeyi sonlandırdık. Ardından beni mağaza müdürü olduğunu söyleyen bir hanımefendi aradı bende iletisim kurabilmek için ismini sordum ismini söylemek istemedi sonrasında Ben iletisim kurduğum kisinin adini bilmek istiyorum diye ısrar edince söyledi kurumsal bir is yerinin mağaza mudur olduğunu söyleyen bir kisinin ismini vermemesi beni çok düşündürdü yani hatalı ya da yanlış bir süreç mi uygulanıyor sorusunu aklıma getirdi. Zaten mağdur olmuş sinirli bir müşteriyim üzerine mudur olduğunu söyleyen Bahar hanimin bu tavrı beni daha çok sinirlendirdi. Ben olayı anlatırken sürekli olarak sesini yükselterek beni susturmaya çalıştı. Asla baba yardımcı olmaya çalışıp beni anlıyormuş gibi konuşmadı bilakis olayı kişiselleştirme odaklı konuştu. Akabinde son olarak Ben Kasa görevlisinin bana ürünlerin garantisi olmadığını söylemedi dediğimde de mağaza mudur Bahar hanim beni yalan konuşmak ile suçlayıp kisi kendinden bilir isi gibi bir ifadede bulundu. Kurumsal bir markanın mağazanın başına böyle bir üslup ve amatörlükte olan bir kisinin mağaza mudur olarak konuşması görülmüş bir şey değil. Müşteriyi bu kadar mağdur Eden ve müşteri ile özellikle mağdur müşteri ile konuşmasını bilmeyen bir şahsi mudur yapmış bir firma Benim için kurumsal değil fiyasko bir markadır bu saatten sonra tüm haklarım için ilgili yerlere de davamı açıp şikayetimi bildireceğim

Mardin Neva Outlet Personel

29 Ekim 2023 13:08
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2023 13:01
İrem sonuçtan hiç memnun değil

27 Haziran 2024 21:35
Neva Outlet İade Sorunu Çalışanların Tavrı