Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Nestle Çikolata Bozuk Çıktı!

05 Eylül 2024 19:04
05 Eylül 2024 18:40

Neslinin çikolatasından beş paket almış bulunmaktayım poşetle oldu eve gelip açtığım zaman içindekiler tamamen küflendiğini ve üstlerine beyaz beyaz parçaların olduğunu gördüm bu konuda Nestle markasına yakıştıramadım bütün param boluna gitti ve ayrıca misafirliğe de götürmüştüm rezil oldum resmen

06 Eylül 2024 16:17 (Şikayetten 21 saat sonra)

Sayın Yetkili, Tüketicimize konu hakkında ulaşılmıştır. Bilginize. Nestlé Çağrı Merkezi

10 Ekim 2024 10:50

Bana bir paket gönderileceği söylenip adresim alındı ama hala bir şey gönderilmedi

10 Ekim 2024 10:56

Sayın Yetkili, Tüketicimize konu hakkında gerekli açıklama yapılmıştır. Nestlé Çağrı Merkezi

07 Kasım 2024 21:10

Nestle ilgilenip sorunumu çözdü ilgilenen çözüm merkezinde ki çalışan kişiye teşekkür ederim.

A101 Tuna Mahallesi Şubesinde Nestle Crunch 900 Gr Çikolata Stokta Yok

Yusuf
21 Şubat 17:45

Migros'tan Aldığım Nestle Madlen Çikolatalarının Bozuk Çıktığı İçin Sağlık Endişesi

Hülya
22 Mart 20:52
migrostan-aldigim-nestle-madlen-cikolatalarinin-bozuk-ciktigi-icin-saglik-endisesi-1.jpg
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Nestle Resource Energy Mama Yan Etkileri: Şişkinlik Ve İştahsızlık

Tuğçe