Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Makinemi Sisteme Yanlış Kayıt Etmiş Ve Bunu Görememekteyim!

Nespresso Makinemi Sisteme Yanlış Kayıt Etmiş Ve Bunu Görememekteyim!
Sertaç
03 Nisan 2024 13:07

30 Mart Cumartesi 2024 tarihinde [email protected] adresine ilettiğim e-postaya geri dönüş yapılmamıştır. Nespresso makinem olan Nespresso M600 Vertuo Red Magimix'in kaydı, Nespresso'nun internet sitesine veya mobil uygulamasına yapılamamaktadır ve bu durumu göremiyorum. Bu konuda Müşteri Temsilcisi i*** Bey'e durumu açıkladım; ancak bana uygulamayı silip yeniden yüklememi, bu şekilde 'Makinelerim' bölümünde seri numarasını girdiğimde gözükeceğini sözlü olarak belirtmiştir ve bu, telefon kayıtlarında mevcuttur. Cumartesi günü bizzat kendisi seri numarasını girmeyi denemiş, başarısız olmuş ve sonrasında durumu Nespresso'nun e-posta adresine aktarmamı istemiştir. Bugün gerçekleştirdiğim telefon görüşmeleri ve aldığım e-posta görsellerinde makinemin seri numarasıyla Nespresso'nun sistemine farklı bir isimle kaydedildiği görülmüştür. Bu kaydı, 'Sizin makinemiz eski, bu yüzden kaydedilemiyor ve ayrıca 'Makinelerim' bölümünde bunu görseniz ne yapacaksınız? ' diyen Müşteri Destek Bölümü s*** Hanım'ın yaptığını düşünüyorum. S*** Hanım'ın makinemi Vertuo Pop Aqua modeli olarak seçip rastgele kaydettiğini düşünüyorum, çünkü makinem Vertuo Pop değildir ve seri numarasını girdiğimde Vertuo Pop olarak görünmesi mümkün değildir. Makinem eski bir model değildir. S*** Hanım'ın bilgisizliği, alanındaki yetersizliği ve telefon görüşmesinde benimle alay eder gibi aşağılayıcı konuşması konusunu Nespresso ekibinin değerlendirmesine bırakıyorum. S*** Hanım hakkında şikayetçi olduğumu ve telefon kayıtlarının dinlenmesini öneriyorum. Bugün e*** d*** ile yaptığımız e-posta alışverişinde bu durum doğrulanmış ve kendisi bana yardımcı olup konuyu teknik ekibe ilettiği için teşekkür ediyorum. Nespresso'nun internet sitesinde ve uygulamasında makinemi 'Makinelerim' bölümünde göremiyorum ve bu konuda Nespresso ekibinden yardım talep ediyorum.

04 Nisan 2024 13:21 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Vertuo Plus model makinelerin Türkiye'de satışı olmadığı için bu modele hizmet vermemekteyiz. Bu sebeple mobil uygulamamız üzerinden bağlantı ve model seçeneği bulunmamaktadır. Saygılarımızla

24 Ocak 2025 20:31
Nespresso Teknik Servis Sorunu Ve Mağduriyet
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2025 15:42
satin-aldigim-nespresso-vertuo-pop-kahve-makinesi-teslimat-sonrasi-calismadi-servis-ve-iade-surecinde-magduriyet-yasadim-1.jpg
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

Nespresso Makinem Teknik Serviste Kırıldı Ve Yanlış Adrese Gönderildi

30 Ekim 2024 18:51
Nespresso Makinem Teknik Serviste Kırıldı Ve Yanlış Adrese Gönderildi
Gözde sonuçtan çok memnun

06 Mart 2024 11:09
"Sorunumu çözen Nespresso'ya ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederim."