Davut
12 Temmuz 2024 12:57

Akşamki oynanan UEFA Avrupa Ligi eleme maçında oynadığım ekteki kuponun, hakemin onayladığı golün Nesine.com tarafından kabul edilmeyip, kazandığım kuponun ödenmediğini belirtmek istiyorum. Müşteri hizmetlerini aradığımda, risk grubunun (kendi içlerinde kurduğu VAR sisteminden atılan golün geçersiz sayılması) sebebiyle kazanılan ikramiyenin ödenmeyeceğini söylediler. Maç resmi olarak benim oynadığım şekilde tamamlanmıştır fakat Nesine.com buna rağmen para ödemesi yapmamıştır. Kazandığım kuponun ödenmesini talep ediyorum.

12 Temmuz 2024 14:57 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

12 Temmuz 2024 15:07

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine siz değerli üyemize konu hakkında detaylı bilgi paylaşılmıştır. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 13:09

Nesine Kazdığım Halde Param Yatmadı

Yusuf
07 Ocak 2024 13:28
Nesine Kazdığım Halde Param Yatmadı
Mehmetali sonuçtan hiç memnun değil

Mehmetali
08 Ekim 2023 19:18