Nesine Kalan Süre 3-0

Timur
16 Mayıs 2024 01:19

4696322700147397 kupon kodlu bahsimi Getafe Atl. Madrid kalan süre 0-3 2 olarak oynadım fakat kazanamadım olarak gösteriyor. Bu sorun neden oluyor daha önce de yaşadığım bu sorunun sanırım farkına varmadım fakat bu konuyu araştırınca bahisimin yattığını gördüm.

16 Mayıs 2024 07:45 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranız üzerinden siz değerli üyemize geri dönüş yapılacaktır. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

16 Mayıs 2024 13:37

Değerli Üyemiz, Talebinize ilişkin sizi aradık ancak ulaşamadık. İşleminiz konusunda size yardımcı olabilmemiz için güncel olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızı bize iletmenizi rica ederiz. Tüm hizmetlerimizden kesintisiz olarak yararlanabilmek için, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Cep Telefonu ve E-posta bilginizin doğrulanmış olması gerektiğini hatırlatmak isteriz. Bilgilerinizi Hesabım – Bilgilerim menüsü üzerinden Cep Telefonu veya E-posta adresinizin sağ tarafında yer alan “Düzenle” butonuna tıklayarak kolaylıkla doğrulayabilirsiniz. Bize dilediğiniz zaman mesajınızı kolaylıkla iletebilirsiniz. Oyunlarınızda bol şans dileriz. Saygılarımızla,

12 Ocak 2024 01:59
Nesine Oyun Kuponu

15 Ocak 2024 17:19
Nesine Kalan Süre Şikayeti
Nesine Kalan Süre Şikayeti

Nesine Kazandığım Kupon Neden Kaybetti Olarak Gösteriliyor?

Alper
29 Ağustos 2024 08:21
Nesine Kazandığım Kupon Neden Kaybetti Olarak Gösteriliyor?
Muzaffer sonuçtan çok memnun

Muzaffer
31 Ocak 2024 05:59
"İlginiz için çok teşekkür ederim"
Nesine Kazanan Kuponum Verilmiyor

19 Mayıs 2024 23:17