Ferhat sonuçtan çok memnun

Nesine Eşya Piyangosu Biletlerim Ortada Yok

04 Eylül 2023 14:25
Ferhat'ın Teşekkür Mesajı
“Konuyla ilgili arandım teşekkürler”

Nesine de aldığım eşya piyangosu biletler ki bu yaklaşık 15 20 adet gibi hatırlıyorum, tarihlerinin yaklaştığını görünce açıp kontrol edeyim dedim hiçbir biletim ortada yok verdiğim yüzlerce lira nereye gitti. Yoksa benim numarama çıktıda biletimi iptal mi ettiniz? Hesap hareketlerimde bile bilet aldığıma dair bilgiler kaldırılmış? Şu an benim bu bilgileri bulamayışım bana acaba bilet almadım yanlışmı hatırlıyorum hissi veriyor. Hiçbir verisi uygulama içerisinde de bulunmuyor şüpheye düştüm. Ancak ben biletleri aldığıma adım kadar eminim. Sizden ricam bu konuyu ivedi bir şekilde aydınlatmanızdır.

05 Eylül 2023 09:16 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Konu ile ilgili sistemde kayıtlı cep telefonu numaranızdan tarafınıza geri dönüş yapılarak detaylı bilgi aktarılacaktır. 'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bol şanslar dileriz.

05 Eylül 2023 09:16

Sayın Üyemiz, Yapmış olduğumuz telefon görüşmesi üzerine iletmiş olduğunuz konu hakkında detaylı bilgi tarafınıza iletilmiştir. Saygılarımızla,

05 Eylül 2023 09:18

Konuyla ilgili arandım teşekkürler

Cüneyt sonucu yetersiz buldu

Cüneyt
03 Ağustos 2023 17:37
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Kazanan Kuponlarım Siliniyor, Ödemelerim Yapılmıyor Ve Hesap Hareketlerim Gizleniyor

12 Eylül 2025 22:50
kazanan-kuponlarim-siliniyor-odemelerim-yapilmiyor-ve-hesap-hareketlerim-gizleniyor-2.jpg
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Canlı Bahislerde Yanlış Dakika Bilgisi Nedeniyle Mağduriyet Ve Kayıp

Ahmet