13 Ocak 2024 12:09

Nescafe App uygulaması sürekli olarak kampanya adı altında insanları yanıltıyor. Kaç defa aynı durumu yaşadım. Şu an devam eden kampanyada '50 N puan toplayana 100 Nescafe ödülü' vaadi var. Sabah alarm kurup uygulamaya giriş yapmaya çalıştığımda hata alıyorum. Giriş yapabildiğimde de kampanyayı onaylamak istediğimde onaylamıyor ve her kampanyada bu durum tekrarlanıyor. İletişim hattına yazmama rağmen herhangi bir geri dönüş alamadım. Araba, telefon gibi çekiliş hediyelerinin gerçekten verilip verilmediğini çok merak ediyorum. Bu ve diğer kampanyaları bile doğru düzgün yürütmediklerini göz önüne aldığımda artık bu marka ve uygulamaya olan güvenim kalmadı.

13 Ocak 2024 16:39 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sayın İlgili, Tüketicimize konu hakkında dönüş sağlanmıştır. Nestlé İletişim Merkezi

19 Ocak 2024 15:49

Müşteri hizmetlerinden aradılar Müşteri memnuniyeti açısından gönderim yapacaklarını ilettiler 5 gün geçti ama hala bir hareket yok umarım söylediklerini yaparlar ilerlemeye göre buradan paylaşım yapacağım

02 Mart 2024 14:02

Ve bugün ayın 02.03.2024 ve hala ürünler gelmedi her aradığımda bu hafta içinde diye diye 1 ayı geçti ve hala bir kargoyu yollayamadılar maalesef markanın bu kadar aciz kalması şaşırttı beni

Medine sonuçtan çok memnun

Medine
15 Ocak 2024 09:41
"Teslimat sağlandı teşekkür ederim"
Nescafe 3'ü 1 Arada Kampanya Yapıp Erişim Engeli Katıyorlar

Zeliha
02 Ocak 2024 21:11

İrem
14 Ocak 2024 14:08
Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
02 Ocak 2024 17:26
"Müşteri temsilcisinin ilginde dolayı teşekkürler"
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
13 Ocak 2024 16:38
Nescafe Neapp Uygulamasında Hata Var Mağdur Edildim!
Nescafe Neapp Uygulamasında Hata Var Mağdur Edildim!