Hastanede Yetersiz İlgiden Kaynaklanan Sorunlar

20 Kasım 2024 23:07

Gölcük Necati Çelik Yeni Yüzbaşılar Hastanesi'ne bir daha asla adımımı atmayacağım. Boğaz ve kulak ağrısı şikayetiyle acilden giriş yaptık, ancak yazılan antibiyotik ve ağrı kesici faydadan çok zarar verdi. Üçüncü gün çocuk doktoruna çıktık, tahlil yapıldı ve yatış verildi. Doktor izinli olacağını ve başka bir doktorun ilgileneceğini belirtti, ancak hemşirelerin ve diğer doktorların izinli olacağı bilgisi verilmedi. Verilen antibiyotik serumlar bebeğimi aşırı huzursuz etti, ağlamaktan yorulduğu zamanlarda uyuyabildi. Hemşireye doktorun görmesi için ısrar ettik, ancak 'çocuktur ağlar, doktor gelse o da aynı şeyi söyleyecek' şeklinde manipüle ettiler. Zor bela başka bir doktora yönlendirdiler. Orada da doktor kendi isteğiyle taburcu etti çünkü bebeğin ağlamaktan gözleri şişmişti, ağzı açık, dili yana doğru kayıyordu. Görünen kısımlardaki kızarıkları gösterdik, eve geldiğimizde vücudunun her yerinde olduğunu fark ettik. Alerji damlası ve merhem yazıldı. Hastaneden bebeğimin şaftı kaymış bir şekilde ayrıldık. Serviste 'çocuktur ağlar' dediler, kızarıklıkların ağlamaktan olduğunu söylediler. Manipüle etmek istediler, kanıp da bir gün daha kalsaydık bebeğimde daha büyük sıkıntılar çıkacaktı. Doktor ile hemşire iş birliği katiyen yok, kim izinde kim bakacak hiçbir bilgileri yok, herkes birbirine soruyor.

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Silivri Devlet Hastanesi'nde Yetersiz İlgi Ve Hijyen Sorunlarıyla Mağduriyet

30 Nisan 2025 09:39
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Rize Devlet Hastanesi Hemşireler Denetlensin İnsan Sağlığı Bu Kadar Kolay İhmal Edilmemeli

30 Ocak 2024 01:34