Çocuk Akademi Hakaret İçeren Yorum

06 Haziran 2024 19:32

Ankara Nazan Çocuk Akademisine 2 yaşındaki torunumu 2defa götürdüm. Çocuk öğretmeni olan S*** hanım ile asansöre bindirdiğimizde başına kötü bir şeyler geleceğinden emin bir şekilde çığlıklar içinde ağlayarak gitti. Çocukta kendini ısırma ve zil sesini duyunca çığlık atarak ağlama gibi davranış bozuklukları başgösterdi. Ayrıca S*** hanım torunumu uyusun diye Karanlık odaya götürdüğünü ifade etti. Çocuk karanlık odada travma yaşamış. Kreşe gitmeyeceğim diye ağlamaktan ter içinde kaldı, bu durumu yorumlarda belirtmem üzerine başka veliler üzerime saldırtıldı. Bana 'Ajan ' ve 'Klavye delikanlısı' şeklinde hakaretler içeren yorumlar yazdırıldı. Ayrıca yazdığım yorumumu geri çekmem için baskı yapıldı.

06 Haziran 2024 21:02

Ankara Nazan Çocuk Akademisine 2 yaşındaki torunumu 2defa götürdüm. Çocuk öğretmeni olan s*** hanım ile asansöre bindirdiğimizde başına kötü bir şeyler geleceğinden emin bir şekilde çığlıklar içinde ağlayarak gitti. Çocukta kendini ısırma ve zil sesini duyunca çığlık atarak ağlama gibi davranış bozuklukları başgösterdi. Ayrıca s*** hanım torunumu uyusun diye Karanlık odaya götürdüğünü ifade etti. Çocuk karanlık odada travma yaşamış. Kreşe gitmeyeceğim diye ağlamaktan ter içinde kaldı, bu durumu yorumlarda belirtmem üzerine başka veliler üzerime saldırtıldı. Bana 'Ajan ' ve 'Klavye delikanlısı' şeklinde hakaretler içeren yorumlar yazdırıldı. Ayrıca yazdığım yorumumu geri çekmem için baskı yapıldı.

06 Haziran 2024 20:48 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba. Maalesef bahsedilen firma biz değiliz. Çocuk Akademi firması çocuklar için kitaplar çıkaran yayınevidir. Kreş ile karıştırılmış olabilir ismimiz.

Nazan
Nazan

Hakkımızda yapılan tüm iddiaları ciddiyetle ele almaktayız. Ancak tarafınızdan dile getirilen iddiaların tamamen asılsız ve iftira niteliğinde olduğunu kesin bir dille belirtmek isteriz. Okulumuzda karanlık oda uygulaması bulunmamaktadır, çocukların uyku saatlerinde uygun, konforlu bir ortam sağlanmaktadır. Kadromuz çocuk gelişimi ve eğitimi konusunda uzman, deneyimli kişilerden oluşmaktadır. Hiçbir öğretmenimiz, çocuklara zarar verecek veya travma yaratacak davranışlarda bulunmaz. Kurumumuz, veliler arasında saygılı ve yapıcı bir iletişim ortamını teşvik etmektedir. Hiçbir velimize yönelik hakaret, baskı tarafımızca desteklenmez ve kabul edilemez. Kurumumuza yönelik asılsız ve iftira niteliğindeki bu tür iddialar karşısında hukuki haklarımızı saklı tutmaktayız. Kurum olarak, çocuklarımızın güvenli ve mutlu bir ortamda eğitim görmeleri için çalışmaktayız. Her türlü yapıcı eleştiriyi dikkate almaktayız. Ancak, asılsız ve iftira niteliğindeki iddiaların hiçbir şekilde kabul edilemez olduğunu belirtmek isteriz.

Bahar
Bahar

Asılsız iddialarda bulunmuyorum öğretmeniniz Sema hanım Kutay ı karanlık odaya götürdüm kaka yaptı çıkarıp aydınlık odaya götürdüm diye sizin odanızda sizin duyacağınız şekilde konuştu o zaman hiçbir tepki vermediniz kurumumuzda öyle bir oda yok diye öğretmeninize söz söyleyemediniz şimdi durum açığa çıkınca ört bastır politikası uyguluyorsunuz ben iftira atmam yalan da konuşmam

Alican Eğitim Kurumları Kötü Hizmet

07 Aralık 2023 08:52