Tekin sonuçtan hiç memnun değil

Tekin
20 Ocak 2023 16:54

Bu siteye para yatıran var mı? İnsanları yanıltıyorlar. Liya kaya denen bir kadın kendini borsacı olarak tanıtıyor önce insanların güvenini kazanıyor sonra o sitedeki kullanıcı adı ve şifresini veriyor güya kendisi Dubai'deymiş, orada oynaması imkansızı gibi onun yerine size oynatıyor ve korkunç para kazanıyor sonra sizde bende oynamayım diyen kendi adınıza bir hesap açıp oynamaya başlıyorsunuz kazanıyorsunuz da ama para çekmeye gelince geçmiş olsun para çekemiyorsunuz bilginize.

Mert

1. Dubaidme. Xyz 2. kraken-deal.com 3. Nasdaqs16. Xyz . Nasdaqcx09. Xyz 2. Nasdaqwe19. Xyz bu siteler sahte bu kişiler yur dışından hat temin ederek yapıyorlar kimseye tanışmanıza gerek yok savcılığa baş vurun hiçbir whats app görüntüsü kaydı silmeden direk başvuru yapın hak iddia etmeniz için yakalandıklarında malum whats app tüm yazışma ve kayıtları tutuyor silinsede kolluk kuvetlerine asıl ip veriyor VPN kullanıyorlar 38.91.113.18 VPN şirketleri de LOG yaparak asıl ipi veriyor yakalanırlar iletişim kurabiliriz mail atarsanız tel yazmıyorum rahatsız edilmemek için [email protected]

Serkan
Serkan

Kardeşim merhaba yazdıklarını okudum bahsettiğin olay banada yaşatılmaya çalışıldı lakin çevremde yazılımcı ve bu işlerden anlayan dostlarım olduğu için maalesef arkadaş baltayı taşa vurdu banada kendini elif Kaya olarak tanıttı geri kalan hikaye aynı mail adresi verdi şifre verdi benim işlem yapmam yasak dedi ben konuyu en başından bildiğim için nereye kadar gidecek diye bekledim sonra profil resmi kopyaladığı yerleri buldum ve işlem yaptığı sitenin güvenlik sertifikası na kadar inceledim 3 aylık alınmış kısacası paranın peşine düşebilirsin ama kanıt varsa elinde ama anladığım kadarıyla profesyonel yapıyorlar bulmak zaman alır çünkü sistemi sizin üzerinize kuruyor ve para attığında şikayetçi olama diye yani sen ad soyad verince iş bitmiş tekrar geçmiş olsun

Mert

1. Dubaidme. Xyz 2. kraken-deal.com 3. Nasdaqs16. Xyz . Nasdaqcx09. Xyz 2. Nasdaqwe19. Xyz https://nasdaqdxb.com/index/login/login/token/5927bc9e7f8ffaa596a94f8fdefa8f0a.html bu siteler sahte bu kişiler yur dışından hat temin ederek yapıyorlar kimseye tanışmanıza gerek yok savcılığa baş vurun hiçbir whats app görüntüsü kaydı silmeden direk başvuru yapın hak iddia etmeniz için yakalandıklarında malum whats app tüm yazışma ve kayıtları tutuyor silinsede kolluk kuvetlerine asıl ip veriyor VPN kullanıyorlar 38.91.113.18 VPN şirketleri de LOG yaparak asıl ipi veriyor yakalanırlar iletişim kurabiliriz mail atarsanız tel yazmıyorum rahatsız edilmemek için [email protected]