Nurpump Whisper Damacana Pompası Arızalandı.

20 Ağustos 2024 10:31928
Vedat'ın Teşekkür Mesajı
Yeni ürün gönderildi teşekkürler

21.06.2023 tarihinde amazondan Narpump Whisper marka şarjlı damacana pompası satın aldım. Bir yılıdır kullanımda sorun yaşamadım. Fakat cihaz bir haftadır çalışmamaktadır video ve faturası ekte gönderilmiştir. Garanti kapsamında değişimi talep etmekteyim. Sayılarımla.

20 Ağustos 2024 14:09

Şikayetimi ilgili firmaya da (Narpump) gönderdim. Bana mail ile yanıt vermişler faturadaki renk beyaz videodaki siyah diye beyaz ren ürünü görmek istemişler. Ürünü amazondan aldığımda beyaz seçeneği sipariş etmiştim ve bana yanlış renk siyah renk gönderilmişti. Ben de tekrar iade et gönder tekrar gelsin uğraşmak istemediğimden değiştirmeye gerek duymadım. Kayıtlarını incelerlerse bunun böyle olduğunu görecekler. Bahane üretmeye çalışmasınlar. Madem öyle cihazlara seri numarası ekleselerdi.

20 Ağustos 2024 14:37

Renk sorununu Amazon ile aranızda çözmeniz gerekiyor. Buradan sonuç alamadığım takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım.

27 Ağustos 2024 08:53

Yeni ürün gönderildi teşekkürler

Narpump Damacana Pompası Çalışmıyor

Fatih
20 Mayıs 2024 23:074.241

"Firmaya mail ile ulaştım. Faturamı ve sorunun videosunu istediler. Mail ile gönderdim. Hızlıca yardımcı olarak yeni urunu gönderdiler. Teşekkürler"

2 Yorum

Narpump Whisper Hiçbir Şekilde Çalışmıyor

Özge
20 Şubat 2024 18:091.231

Temmuz 2023'te Amazon üzerinden aldığım Narpump whisper damacana pompası çalışmamaya başladı. Düğmeye tek sefer basınca ...

Tümünü Gör
Narpump Su Gelmeme Sorunu!

Narpump SuGelmeme Sorunu!

Harun
Narpump Su Pompası Şarj Sorunu

Narpump SuPompası Şarj Sorunu

Görkem
Narpump Su Pompası Çalışmıyor

Narpump SuPompası Çalışmıyor

Efe
Narpump Soruna Bir Geri Dönüş Sağlanmadı!

Narpump SorunaBir Geri Dönüş Sağlanmadı!

Kioumpra
Narpump Su Pompası Çalışmıyor!

Narpump SuPompası Çalışmıyor!

Erhan