Okan
10 Kasım 2024 11:15

Migros hemen den sipariş ettiğim Namet marka salam bozuk ve küflü çıktı. Üstelik son kullanma tarihine daha varken (01.01.2025) içinde böylesine küf, bakteri ve tanımlayamadığım şeylerin oluşması çok garip. Görsellerde ve videoda ürünün hali ortada. Paketi açtıktan sonra kokusundan duramayıp hemen çöpe atma durumunda kaldım.

Ayhan
Ayhan

Firmanın genel yanıtı, yaşanan sorunu açıklamaktan çok geçiştirme metni niteliğindedir. Gıda ürününün içinden plastik parça çıktığı iddia edilirken, yine “partide sorun yok” denilmesi tüketiciyle alay etmektir. Ben de benzer şekilde Namet marka salamda kısa sürede oluşan küflenme yaşadım ve aldığım yanıt birebir aynıydı: Sorumluluk yok, açıklama yok, çözüm yok. Gıda ürünlerinde yabancı madde ve bozulma ihtimali “depolama” denilerek geçiştirilemez. Tüketicinin sağlığı bu kadar ucuz olmamalı. Aynı kalıp cevapların farklı şikayetlerde tekrar edilmesi, sorunun istisna değil yaklaşım meselesi olduğunu düşündürüyor. Bu cevaplar güven vermiyor. Aksine, bu markadan uzaklaşmak gerektiğini açıkça gösteriyor.

Ayşegül
07 Nisan 2024 15:57

Asya
14 Ağustos 2024 10:39
Namet Sucuk Son Kullanım Tarihi Geçmemesine Rağmen Küflü Çıktı.
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
11 Kasım 2024 18:05