Nalia Karadeniz MutfağıŞikayetvar üye markasıdır

nalia-karadeniz-mutfagi-kurtkoy-nalia-wc-temizligi-kotu-1.pdf

Nalia Karadeniz Mutfağı Rize Nalia Hayal Kırıklığı

Esra
09 Eylül 2023 20:58

"Marka temsilcisi Hacer hanıma ilgisinden dolayı teşekkürler"

Mehtap
07 Eylül 2023 23:25

"Yetkili hanımefendinin ilgisi, anlayışlı açıklamaları ve empatisi sayesinde hata düzeltilmiş oldu. Sonrasında üç farklı yetkilinin ayrı ayrı görüşme yapması Nalianın kurumsal ciddiyetinin ve hataları düzeltip daha iyiye gitme yolunda kırmadan, dökmeden ellerinden geleni yaptığının işareti oldu. Nazik yetkililere çok teşekkür ediyorum. Benim gönlümü aldılar."

Mehtap Şikayetini Yayından Kaldırdı

Nalia Karadeniz Mutfağı Çok Kötü

Ufuk
16 Temmuz 2023 20:40

"Nalia halkla ilişkiler uzmanı Hacer hanımın ısrarlı davetini kıramadım tekrar eşim ile yemeğe gittiğimizde tüm eski aksaklıklar giderilmiş olup Hacer hanımın desteği ile çok güzel keyifli bir akşam yemeği geçirdik. Yemekler eskisi ile hiçbir alakası yoktu kalite süperdi ( zaten Nalia için olması geren ) hizmetlerinden dolayı ben ve eşim Nalia ailesine Başta Hacer hanım olmak üzere çok teşekkür ederim en kısa sürede görüşmek ümidiyle"

Gözde
01 Temmuz 2023 19:05

"Hacer hanıma çok teşekkür ederiz. Bizimle oldukça ilgilendi. Çok memnun kaldık."

Gözde Şikayetini Yayından Kaldırdı

Nalia Karadeniz Mutfağı Fahiş Fiyat Artışı

Burcu
08 Nisan 2022 23:22

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Nalia Karadeniz Mutfağı 3 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.