İzzet sonuçtan hiç memnun değil

Mynet Haksızlıkla Verilen Susturma Cezası

İzzet
27 Ağustos 2023 11:50

My net çanak Okey ailesi, bugün gördüm. Bana 3 yıl susturma cezası vermişler, böyle bir cezam olur mu? Ayıptır zaten bir sürü oyunda şirket yapılıyor, birden fazla nick kullanıp masada şirket yapan ve benim ceza almama sebep olan art niyetliler h** nick oynayan oyuncunun birçok nicki var.

Sayfama gelip beni tahrik etti. Y** ve a** denilen kişiler, beni ortağıma 'senin ortak art niyetli' diyerek tahriklerde bulundular. Ben de kendimi tutamayıp küfür ettim ve şimdi bana 3 yıl susturma cezası vermişler. Ben 10 yılımı verdim. Bu my net çanak Okey'e bu haksızlık susturma cezası kaldırılsın lütfen.

28 Ağustos 2023 15:29 (Şikayetten 1 gün sonra)
İzzet
28 Ağustos 2023 15:36

Merhabalar 3 yıllık susturma cezası hiç adil değil bana gelip masada iftira atıldı haydar Yunus arhez denil kişiler aynı kişi masada oyundayken gelip ortak oynadığım kişiye izzet sapıktır ona güvenme bana iftira attı sonra hakaret etti izzet yine birini düşürmüşsün ağına ortak oynadığım kişinin Berrin hanıma bu izzete güvenme sapıktır beni tahrik etti bende obalara hakaret ettim biliyorum suçluyum ama onlarda suçlu lütfen susturma cezamı kaldırın çok uzun bir süre 10 yıldır bu oyunu oyunu oynuyor teşekkür ederim saygılar

Cevdet
27 Kasım 2024 01:37
Mynet Haksız Ceza!
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Susturma Cezası Ve Yönetici Yetkisi Kötüye Kullanımı

Sinan
26 Kasım 2024 20:50
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 05:04
Aslan sonuçtan çok memnun