Kadir sonuçtan çok memnun

Myheritage Üyelik Ödeme İptali

28 Ağustos 2024 14:20
Kadir'in Teşekkür Mesajı
“Mağduriyetim çok hızlı bir şekilde giderildi. Önce göndermiş olduğum maile yanıt verdiler akabinde kısa sürede ödememin iadesini yaptılar. Kendilerine teşekkür ederim”

Myherigate.com ücretsiz versiyonu denemek isterken yanlışlıkla abonelik satın almışım kredi kartımdan ödeme alındı. Kredi kartı bilgilerimi girmedim herhangi bir işlem yapmadım ödemeyle ilgili. Apple ya da Google hesaplarımın aboneliklerinde de görünmüyor nasıl oldu bilmiyorum ama ödeme iadesini talep ediyorum myheritage e mail de gönderdim herhangi bir geri dönüş yapılmadı. İlginize sunarım bir an önce ödeme iademin yapılmasını talep ediyorum şimdiden teşekkürler

30 Ağustos 2024 23:27

İlginiz ve mağdur etmediğiniz için teşekkür ederim

30 Ağustos 2024 23:29

Aysel
Aysel

Merhaba Hangi mail adresine gönderdiniz acaba bende gönderdim ama dönüş yapılmadı

Görsellerde vardı aslında. [email protected]

Melek
Melek

Bana hala geri dönüş yapmadılar benden habersiz para çektiler ücretsiz denemeden sonra size ne zaman geri dönüş yaptılar

Kadir

Birkaç gün içerisinde dönüş yaptılar. Ama buraya şikayetimi belirttikten sonra dönüş yapıldı. Tesadüf mü bilemiyorum ama netice olarak birkaç gün içerisinde dönüş yapıldı bir hafta sürdü sürmedi. Dönüş yaptıktan 1-2 gün içerisinde de iadem yapıldı.

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 15:30
Hilmi sonuçtan çok memnun

20 Temmuz 2025 16:53
"Daha önce myheritage hakkında ücret iadesi talebiyle bir şikayet yayınlamıştım. Kısa süre içinde hem e-posta hem de telefon yoluyla bana ulaştılar. İlgili ekip oldukça nazik ve yardımcıydı. Sorunum hızlıca çözüldü ve ücret iadem eksiksiz şekilde hesabıma yatırıldı. Bu süreçte gösterdikleri ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımları için myheritage ekibine ve destek ekibine teşekkür ederim. Şikayetvar platformuna da sesimi duyurmama aracı olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum."

Kadriye
19 Temmuz 2025 19:38