Mustela Pişik Ve Mantar

13 Kasım 2023 20:241.248

Bebeğimin son iki haftadır geçmeyen pişik problemi var. Her bez değişiminde, ki bunu pişik olduğundan itibaren saat başı yapıyorum, altını temizlerken pamuk ve su kullanmama rağmen, her bez değişiminde Mustela pişik kremi kullanıyorum fakat hiçbir etkisi olmadı. Bu iki haftalık süreçte kaç tane Mustela pişik kremi bitirdiğimi ve hiçbir etkisinin olmadığını fark ettim. Kremi doktorun önerdiği kremlerle değiştirmek zorunda kaldım. İyi ki doktora gidip Mustela'dan kurtulmuşum.

14 Kasım 2023 10:41 (Şikayetten 14 saat sonra)

Şikayetiniz ile ilgili olarak sizinle iletişime geçilmiştir. Bu geri bildirimler bizim için değerlidir. Sorununuzun çözümlendiğini umuyoruz. Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Expanscience Laboratuvarları Türkiye

Recep
14 Kasım 2023 23:08
Eki aç
Eki aç

Kutunun üzerindeki QR kodu ve orijinal ibaresini gösteren resimde istediniz ama kremi çıkartıp kullanmaya başladıktan sonra attık onun için o iks resim eksik. Ama aldığımız yer serap Eczanesi İzmit/ Kocaeli

Recep
28 Kasım 2023 17:53

İlginiz için çok teşekkür ederim. Sorularıma ve sıkıntılarıma çok çabuk çözüm üretildi ve geri dönüş sağlandı teşekkürler tekrardan

Düzelmeyen Pişiklerin Sebebi Mustela Krem.

22 Ocak 2024 10:38540

"Şikayetimi önemseyerek çok iyi ilgilendireler, çözüm sürecinde benimle birlikte sürekli iletişim halindelerdi, kullandığımız ürünleri ilcelediler ve sorunumuz çözüldü. Destekleri ve hediyesi için Merve hanıma teşekkür ederim."

Mustela Pişik Kremi İnanılmaz Döküntüye Yol Açıyor

26 Ocak 2024 21:251.836

"Bu süreçte hassasiyetle ilgilenen marka ve Merve Hanım'a teşekkür ederim. Umarım bu ürünle ilgili sorun çözülür, diğer ürünleri çok kaliteli çünkü devam etmek isterim."

Mustela'nın Pişik Kremi Bebeğimi Pişik Etti

12 Mart 2025 17:181.118

Bebeğimin hassas cildi var, pişik olmaya müsait. Elimdeki pişik kremi bitince eczaneden en iyisi ve en tercih edilen mar...

Mustela Pişik Kremi Pişmanlığı

3 Nisan 2024 11:4810.953

"Merve hanıma ilgi ve alakası için çok teşekkür ederim"

Mustela Pişik Kremi Pişik Yaptı

29 Haziran 2023 12:18380

Mustela pişik kremi kullanıyorum bebeğim 3 aylık doğduğundan beri 100 ml 5 adet bitirdim her seferinde bolca sürdüm ama ...

Tümünü Gör
Mustela Sun Stick Mekanizma Arızası