28 Ocak 2024 12:36

Antalya'dan multimedia dünyası en iyi olan cihazı 8 GB 128 RAM ve 360 camera destekli cihazını aracıma taktırdım taktıramaz olaydım veeee işte sorunlar 1. Gün cihaz devamlı resetleme yaptı arkasından ekran yok ses var. Cihazı değiştirdiler fakat gene aynısı oldu veee uzun bir süreç başladı denildik bu cihazlarda kronik sorun var Çin'den yazılım gelecek bugün yarın haftaya 1 ay sonra derken tam 1 sene oldu ve yeni cihazlar geldi denildi ki değiştireceğiz.

Ankara ile görüşüldü bende madem değişim olacak bekleyelim hatta yanında en iyisi olan hangisi ise koltuk arkası eğlence paketini de satın alayım dedim fiyatta anlaşıldı bu arada gelecek olan cihazın fiyat farkı varsa veririm dedim. Birebir değişim yapacağız bekleyin denildi sonuç 8 GB yerine 6 GB 128 RAM yerine 64 RAM gönderebiliyoruz dediler.

Şaka gibi gerçekten araçlarımıza bir şeyler yapmak istiyoruz fakat firma çok önemli ben en iyisini almıştım 360 kamerada taktırdım. Fakat sonuç her gün cihazda görüntü yok bir var bir yok felaket ve hüsran. Satana kadar her şey. Firma maalesef ki ürünün arkasında değil olsaydı ben hala bu mağduriyeti yaşamaz olmazdım ben mağdur oldum.

Yorumlar (8)

Çağlar

O tür firmaları fark ettim, ürün markasını Google nerede üretiliyor hangi ülkenin malı diye arattım hiçbir bilgi yok. Dediğiniz gibi kendi modifiye garajları çıktı. Tek şu markayı buldum "nakamichi " üretim yeri Japonya gerisi yok

Çağlar

Bende bu cihazlardan bakıyorum şu an 8 GB RAM olan ve 128 hafızalı olanı alacakken senin şikayetini gördüm hangi marka aldın model ne bizi de bilgilendir ona göre almayalım

Koray

Multimedyamultimedya Dünyası firmanın adı takmış olduğu cihazlar kendi isimleri üzerinden getirttiriyorlar bu bu firmadan uzak durun

Muharrem
Muharrem

Şikayetin konusunu yazmışsın uzun uzun aldığın cihazın markası adı nerede göremedim kimi şikayet ediyorsun. Bende bu tip cihazlar arıyorum.

Murat
Murat

Bence arıza canbus dekoderde onu değiştirin, aynısından sipariş verin, onları sağlam yapmıyorlar

2 defa değişti kronik sorunmuş yazılımla ilgili çözemediler

Ömer
Ömer

Cihazı satın aldığın ve montajını yaptırdığınız yer ile görüşmenizi tavsiye ederim

Koray

1 sene boyunca zaten görüşme yaptım hiçbir sonuç yok.

Emr Garage Geri Görüş Kamerası Montajında Yaşanan Sorunlar

Bahadır