Melih sonuçtan hiç memnun değil

Mükemmelis Kötülüğü

10 Temmuz 2024 22:41

Crocs almak için gezinirken Instagram'da karşıma "mukemmelistico" isimli sayfa çıktı, çok bakmadan neyse alayım deyip aldım. Profilinde açıklamaya "Türkiye'ye getirdik" ibaresi bulunan bir alışveriş sayfası olduğu için çok geçmeden gelir diye düşündüm fakat günler geçtikte herhangi bir şey olmadığın fark ettim.

Instagram üzerinden neden bu kadar uzun sürüyor kargolanması dediğimde 3-5 iş günü dediler neyse dedim. Sonrasında halen tarafıma kargo mesajı vs gelmeyince tekrardan yazdım. Yazdığım mesaja tam 24 saat geçtikten sonra laubali bir şekilde "efendim bu zaten verilmiş takip kodu eklenmiş" tarzında cevap verildi sonrasında uluslararası airporta geçmekte ve uçakla Türkiye'ye gelecek şeklinde cevap verildi ve bu nokta da zaten ben nasıl bir kötü işletme olduğunu anladım.

Profiline koskoca Türkiye'ye getirdik ibaresi bulunan bir sayfa bırakın ürünü Türkiye'ye getirip satış yapmayı ürünün satışını bile yapmıyor sadece aracı ile yurt dışından sipariş verip sadece parasını alıyor. Bunlara yanıt olarak "profilinize ürün yurt dışından geldiğini kargo sürecinin uzun sürdüğünü belirtin Türkiye'ye getirdik diye ibare koymayın" yanıtın veriyorum. Bana tekrardan laubali şekilde halen Türkiye'ye getirdik getirmeye devam ediyoruz "kargo bilgilendirme kısmında tüm süreç var" şeklinde komik bir cevap veriliyor.

Tekrardan cevap verdiğimde sıradan bir işletme olduğunu sanki kendi sosyal medya ağzı ile konuşan bir kişi mesajı beğenip geçiyor. Bu sayfa ürünleri yurt dışından tedarik edip direkt evinize kargolatan sayfayı reklama boğan sosyal medya hesabını 15 yaşında liseli bir Ergene kullandırtan müşteri memnuniyetinden bir haber olan bir sayfa.

Yusuf
Yusuf

Kargo geç geliyor demişsiniz. Peki terlik size ulaştı mı? Ulaştıysa kalitesi nasıl? Bende almayı düşünüyorum. O yüzden soruyorum.

Melih
Melih

Hocam merhaba, yorumunu yeni gördüm kusura bakma. Terlik klasik yapıştırma ile yapılmış 200-300 TL'lik terlik. Pazarda bulabiliyorsanız alın paranıza yazık etmeyin.

Mükemmelis Kalitesiz Ürün Ve İade Sorunu Yaşadım!

29 Ağustos 2024 00:42
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
17 Ekim 2023 00:03