Feyza sonuçtan hiç memnun değil

Feyza
11 Ocak 2024 15:37

Her kullandığımda sinirlerimi bozan bu takım hakkında sonunda buraya yazmaya karar verdim. Zaten çevreme asla ve asla Mudo'dan almamaları gerektiğini söylüyorum ama burda daha fazla insana ulaşacaktır. Çeyizime aldığım bu ürünleri paketleriyle, koruyucularıyla birlikte saklamıştım doğal olarak. Çeyizimde ne var ne yok bakmak için açtığımızda ürünlerin bir kısmının sır çatlağı olduğunu gördük. Şok olduk. Başka markalardan aldığımız ürünlerde (hatta daha ucuz markalar) böyle bir sorun yok. Anlamadığım zaten hepsinin başına da gelmemiş. Bazıları sağlam bazıları çatlak. Tabi üzerinden 2 seneyi geçmişti, bir Mudo şubesine sorduğumda yapılacak bir şey olmadığını, onlinedan almasam belki değişim yapabileceklerini söylediler. 1 yıldır da ürünleri kullanıyorum. Ama her kullandığımda sinirleniyorum. Böyle bir markanın ürünlerinin arkasında durmaması şaşılacak bir durum. Özellikle kahve fincanlarını kullandığımda şüpheye düşüyorum, çünkü o çatlakların arasında neler kalıyor neler. Kesinlikle Mudo'dan bir şey almadan 40 kez düşünülmesi gerek. (Görsellere hiçbir şey olmamış kek standı, kurabiyelik, büyük yayık tabak ve kahve fincanlarının tabaklarını / ve deforme olmuş pasta tabakları, küçük yayık tabak, kahve fincanlarını ekledim)

11 Ocak 2024 15:47 (Şikayetten 9 dakika sonra)
11 Ocak 2024 17:11
Feyza
11 Ocak 2024 21:33

Geri dönüş yapıldı. Belirttiğim gibi ürünü yıllar önce çeyizime almış olup, garanti süresi bittikten sonra açtığımda bazılarında çatlak sorunuyla karşılaştım. Değişim gibi bir beklenti içerisinde olmayarak şikayet vara yazmak istedim ki insanlar görsün. Benim gibi alıp kenarda bekleten olursa böyle bir şeyle karşılaşmaları mümkün. 2 yıl garanti süresi var. Bu tarz bir ürün tercih edeceksem kesinlikle bu markadan alışveriş yapmayacağım. 2 yıl geçmiş isterse 10 yıl geçmiş olsun. Duran üründe böyle bir şeyin olması çok saçma.

Kemal
12 Mayıs 11:53
Rana sonuçtan memnun

Rana
11 Temmuz 2024 00:42
Mudo Consept Kargo Gönderimi Ve Özensizliği
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

Cenk
07 Şubat 09:19
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Serhat
29 Ekim 2024 11:31
Mudo'dan Aldığımız Tabakların Kalitesizliği Ve Değişim Sorunu
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
17 Nisan 2024 18:25