21 Kasım 2024 21:52

Motosikletim Motored isimli işletmede aylardır rehin tutulmaktadır. Motosikletime başka bir işletme yaptırmama parasını ödememe rağmen teslim alan usta kendisini savcılığa şikayet ettiğinde motosikletimin burada rehin tutulduğunu bildirdi. Aralarında alacak verecek sorunu olduğunu söyledi ancak burada mağdur olan benim ve motosikletim burada rehin tutulmaktadır.

21 Kasım 2024 12:56

Motosikletimi Burada bulunan ustaya tamir etmesi için teslim ettim ancak Motosikletimin tamiri tamamlandığında benden aldıkları ücretin yeterli olmadığı söyleyerek motosikleti vermediler ve çok fahiş paralar istendiler. Halen Motosikletim kayıptır bu şahıslar tarafından ortadan kaldırılmıştır.

Yorumlar (6)

Hasarlı ve onarılmış fotoğraflar

antalya-muratpasa-motored-isimli-motorumu-rehin-tutuyor-4.jpg
Sünbül

Bizde yapılan tüm işlemlerin fotoğrafları mevcut olup her şey şeffaftır siz bedavaya motorunuzu almak için elinizden geleni yapmaya devam edebilirsiniz

Sünbül

Yamaha R6 marka hasarlı motorunuz onarılmış olup tarafınıza fatura edilen tutar ödenmemiştir. Tarafınzla defalarca iletişim kurulmuş fakat ödeme yapılmamıştır. 80-90 biz sokağa atacağımız para değil. Paranız yoksa motoru yapıtırmayacaksınız. Aileniz anneniz babanız motoru bize bıraktı. X bir kişi değil. Başkasına ödediğiniz tutarlar beni bağlamaz ödemeyi yapıp motorunuzu alabilirsiniz. Ayrıca benim param yok ödeme gücüm yok. Motoru satalım içinden borcunuzu alın gibi cümleler de kullanılmışıtır.

Berat

Kişiyle 50.000 TL'ye anlaştık 40 bin tl para aldı ama motor ortada yok ve sonradan Sizler motora el koydunuz tanımıyorum

Berat

Ayrıca tedarikçi firma değilsiniz parçalar sağdan soldan toplandı ikinci el parçalar için fatura kesemezsiniz. Motosiklete teslim etmeniz için savcılıktan birçok karar çıkmıştır

Berat

Fatura tarihi itibariyle sahtedir para akışı 2 kişinin üzerinden yapılmıştır hepsi savcılıkta bulunmaktadır Ayrıca suç duyurusunda bulunacağım Sahte fatura Ayrıca suçtur.

Kızıltepe Motorsiklet 2 Paramın İadesi Bekliyorum

29 Eylül 2025 11:26