Ali sonuçtan hiç memnun değil

Motolux Fazladan Ücret Düşük Miktarda Fatura

30 Haziran 2023 10:37

İstanbul Bambi motolüx Bayisinden MW46 125 CC aldım 25.05.2023'de Bana fiyat olarak 46 bin tl dediler. K kartına 12 tahsil 50 bin tl ödedim motoru satın aldım. Ve bana 30 bin TL'lik fatura kestiler. İtiraz ettim iptal edin. Almayacağım dedim ertesi gün gelin ek fatura keselim dediler. Ertesi gün gittim. 19 bin küsur liralık tescil belgesi faturası kestiler. Ben bu ikinci kesilen faturayı vergi dairesi sisteminde göremedim. Vergi dairesine gittim orada de net bir şey diyemediler. Sahibinden ilanlarındaki 43 bin liralık motoru bana 46+4 bin tl vade farkı ile 50 bin tl'ye verdiler. Sigortayı da orada yaptırmak istedim. Sigorta 2.731 TL dediler. Elden verdim. Elden değil hesaptan acenteye göndermem gerektiğini söyledi. IBAN verdi gönderdim. Poliçe 2.618 TL olarak kesilmiş arada 113 TL fark var. Acenteyi aradım sizin adınıza bize bir para gelmedi dediler. Araştırdım bayi çalışanı kendi hesabına attırmış ve bu aradaki farkı söyledim. Bana 90 TL para iadesi yaptı. Sonrasında motolüx şikayeti yazdım. Patronları beni aradı sert bir dille beni aşağılar gibi konuştu. Ben olanları anlatınca bana 25 TL daha gönderdi. Sigorta parası sonra senin işi çözelim motoru ya iade alalım ya da ilana koyup satalım dediler. Pazartesi gel halledelim dediler. Gittim fotoğrafları çektiler 5 gün bekledim ne ilana koydular ne ilgilendiler 19. Bin küsur liralık fatura için Tüketici Hakları'na şikayette bulunacağım.

profile profile profile

Arif
Arif

Aynı durum bende de varmış yeni fark ettim. Alo 175 tüketici danışma hattını aradım. Oradan fatura için 189 u aramamı oraya şikayetimi iletip yeni fatura kestirip satıcıya ceza kestikleri hakkında bir kağıt veriyorlarmış. Motosikletinizdeki sorunları anlatan dilekçe yazıp satıcıdan iade etmek ve paranızı geri almak istediğinizi yazın bir fotokopisini alın PTT Kargo ile satıcıya gönderin 10 gün içinde olumlu dönüş alamazsanız hem vergi dairesinin vereceği kağıt hem de dilekçe fotokopiniz ile adliyede Tüketici Mahkemesi'ne başvurun ya motorunuz değişir ya da iade alınır. Dendi istersen 175 i ara bir derim bugün aradım bende

Osman sonuçtan hiç memnun değil

Osman
06 Haziran 2023 00:57

Motolux Motorsiklet Firmasının Kalitesizliği Ve İlgisizliği

Batuhan
10 Kasım 2023 17:10
Sertaç sonuçtan hiç memnun değil

Sertaç
23 Eylül 2023 16:51