Coşar sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Para Çekiminde Karşılaşılan Sorunlar

01 Aralık 2024 03:19
Coşar'ın Teşekkür Mesajı
“Sorun çözüldü çekim yapabildiğim teşekkürler ederim”

1000 TL para yatırdım, yatırırken hiçbir sorun çıkarmıyorlar. Oyunlarda 1000 TL'yi 6.000 TL yaptım ve parayı çekmek istedim. Yok efendim, PayFix'te banka havalesinde sistem arızası var dediler. Peki, para yatırabiliyor muyum yine PayFix'ten dedim, yatırabilirsiniz dediler. Bu sistem arızası sırf para çekiminde mi oluyormuş? İnsanları yanıltıyorlar. Gün içerisinde tekrar deneyin dediler. 11'i 10 geçeden gece 12'ye kadar denedim, maalesef bir sonuç alamadım.

profile profile profile
03 Aralık 2024 09:29

Bugün 4. Gün hem Payfix ten hem banka havalesi ile çekim yaptım hepsi reddedildi fakat site hesabımda para görünmüyor sıfırlamışlar. Bunlar dolandırıcı bir site arkadaşlar sakın 1 TL bile yatırmayın bu siteye. Bütün sosyal medyada deşifre ediyorum bu siteyi sizde paylaşın insanları uyarın.

06 Aralık 2024 12:49

1 haftadır çekim işlemi bekliyor bunların amacı yatırmak değil insanları dolandırmak canlı destekten de engellemişler yüzlerce insanların paraları boğazlarında düğümlensin çoluk çocuklarından çıksın inşallah.

12 Aralık 2024 10:37

Sorun çözüldü çekim yapabildiğim teşekkürler ederim

Nihal sonuçtan hiç memnun değil

Mostbet Casino Jetx Ve Aero Tuşlarında Sorun Yaşıyorum

13 Eylül 2023 22:33
Esra sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2024 18:08
Mostbet Casino Çekim Sorunları Ve İletişim Eksikliği!
Galatasaray sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Galatasaray
03 Eylül 2024 23:59
"Teşekkürler sorun çözüldü"
Kerim sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 11:39
Mostbet'te Çekim Sorunları Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği