Bayram sonuçtan çok memnun

Tarsu AVM Morven Mağazasında Fazla Alınan Ücret!

15 Ekim 2024 23:04

Mersin Tarsus Tarsu AVM içinde kampanyalı ürün olan 2 takım elbise aldım menüde gömlek kravat vb. Olan ikinci takım yüzde elli indirimli dendi etiket bir tanesi 5500 TL ikincisi 4000 TL ikinci ürün normalde 2000 TL olması gerekli emniyet mensubuyum yüzde on indirim var dediler normalde toplam 6800 TL çıkar ben sadece kurum indirimi aldım ve 8550 TL ödedim bir defa almış oldum bu etiket üzerindeki fiyatlar ve personelin anlatımı vatandaşı yanıltmaktadır Morven gibi bir firmaya yakışmıyor. Ben Morven ürünlerini protesto edeceğim.

15 Ekim 2024 12:54

İsmim Bayram Yiğit Mersin Tarsus tarsu AVM morven mağazası iki tane takım elbise aldım menü de gömlek kravat vb. 5500 TL ve 4000 TL Gibi ama etiketler üzerinde ikinci ürün yüzde elli indirimli olması ve kurum indirimi var dediler kurum indirimi aldım ama yüzde elli yok AVM deki müşteri temsilcisi yanlış yönlendirme yaptı ben bugün bu ürünleri AVM içinde ki mağazada veya önünde protesto edip yırtacam veya askıda takım diye birine hediye edeceğim mağaza önünde bilginize bununla ilgili olarak da Emniyet Genel Müdürlüğü mail adresine mail atacağım iyi günler dilerim

22 Ekim 2024 13:38

İlgisinden dolayı Furkan beye ve yardımcı olan can beye teşekkürler

06 Kasım 2024 11:19

Kolay gelsin tarsu morven şikayet sonucunda telafi için adres istediler verdik ama gönül alma içinde olsa boş çıktılar bari bir kerede olsa sözünüzde durun

Satışta Verilen Değişim Sözü Tutulmadı, Mağaza Çözüm Sunmuyor

Ahmet
07 Ağustos 2025 08:31
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
10 Haziran 2024 20:36

Abdulbaki
15 Eylül 2024 13:44
Mehmet sonuçtan çok memnun

24 Ekim 2024 08:31
"İlgili arkadaşlara özellikle de çözüm odaklı davranın furkan beye çok teşekkürler"
İndirim Sözü Verilen Fiyatlar Kasada Değişti