Nurbanu sonuçtan memnun

Morpa Kampüs Kullanıcı Kodu Ve Şifre Hatası Veriyor

25 Aralık 2023 20:49
Nurbanu'nun Teşekkür Mesajı
“Şu anlık sorun giderildi. Umarım tekrarlamaz. Teşekkürler”

Beş gün önce Morpa Kampüs üyeliği aldım kızım için. Son üç gündür giriş yapmaya çalışıyoruz ve sürekli şifre ve kullanıcı kodu hatası alıyoruz. Müşteri hizmetlerini aradığımda 'Tam 10 dakika bekleyenler arasında ilk sıradasınız' denilip daha sonra hattan atılıyorum. Birçok şikayetin aynı sebepten yapıldığını gördüm. Uzun uğraşlar sonucu ulaşıp konuyu görüştüğümde, görevli denedi ve ilk seferde giriş yapabildi; aynı dakika içinde ben de giriş yapabildim. Günlerdir farklı internet ağlarından denememize rağmen giremiyorduk, ancak müşteri hizmetleri yetkilisi girdiği anda sorunsuzca giriş yapabildim. Sıkıntının internetimizden kaynaklanabileceği söylendi. Ancak sıkıntı internetimizde olsa o sayfayı bile açamazdık. Kaç farklı internet ve cihazdan denediğimi sayamıyorum; her siteye girilebiliyor da sadece Morpa Kampüs mü interneti beğenmiyor? Bu kadar fazla şikayet varsa, sisteminizde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Biz bu hizmet için para ödüyoruz ve karşılığını sıkıntısız almak istiyoruz. Umarım pişman olmam ve tekrar aynı hata ile karşılaşmam. İyileştirme yapılmasını talep ediyorum.

26 Aralık 2023 11:33 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sayın Nurbanu Ç. Müşteri temsilcimiz sizinle görüşme sağlamış ve probleminiz çözümlenmiştir. Saygılarımızla Morpa Kültür Yayınları

Nurbanu
01 Ocak 2024 14:41

Şu anlık sorun giderildi. Umarım tekrarlamaz. Teşekkürler

Morpa Kampüs İlk Üyelikte Yüksek Fiyat Ve Destek Eksikliği

25 Ekim 21:27
Cem sonuçtan çok memnun

Morpa Kampüse Giriş Yapılamıyor

20 Şubat 2024 20:59
"Büşra Hanım çok hızlı şekilde dönüş yaparak sorun konusunda beni aydınlattı. Aslında sorun bizden kaynaklanıyormuş. Büşra Hanıma tekrar teşekkür ederim."

Morpakampüs Şifre Sıfırlama İşlemi Site Üzerinden Neden Yapılamıyor

07 Ekim 21:08
Müberra sonuçtan çok memnun

05 Mart 21:54
"Büşra hanıma çok teşekkür ederim sabrı ve azminden dolayı erken saatlerde arayıp yardımcı olduğu için bazı yanlış eksik bilgiler olmuş bu da benden kaynaklı açık ve net olmak gerekir tekrardan teşekkür ederim"