Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Mora Terapi (Eskişehir) Sigara Bıraktırma Yalanı!

15 Mayıs 2024 09:23

Instagram yorumlarına ve paylaşımlarına bakarak sigara bırakmak için gittim. Hiçbir etkisi yok. Seanstan çıktığımda canım sigara istedi. Paranız cebinize çok geliyorsa gidin. Bırakanlarda 2 aylık sigara parası verdik boşa gitmesin diye bırakıyorlardır. 2 ay sonunda geri başlıyordur. Daha önce kendi kendime bırakmaya çalıştığımda bile bu kadar zorlanmadım. 1 gün sonunda tekrar başladım.

30 Mayıs 2024 15:03

Yaklaşık 1 ay önce abimle sosyal medya yorumlarına kanarak sigarayı bırakmak için gittik. Sosyal medya yorumlarını kendilerinin yaptığını sonradan anladık maalesef. 7200 TL para ödedik. Helali hoş olsun adamların suçu yok, böyle bir şeyin gerçek olacağına inanmak tamamen bizim saflığımız. Ama kutuya bıraktığımız sigara ve çakmak için üzüldük gerçekten, çünkü çıkınca yeni çakmak ve sigara almak zorunda kaldık :) bu arada firmanın Google yorumlarına da kanmamak gerekiyor, 1 yıldız yorumlar yayınlanmıyor 2 kez yazıp denedik. İlla deneyeceğim diyorsanız sigaranızı ve çakmağınızı dışarıda bir esnafa bırakın. 75 dakika sonra lazım olacak :)

30 Mayıs 2024 11:58

Yorumlardan da anlaşılacağı üzere firma sahibi müşteri kaybına uğramamak için eş dost akrabasına güzellemeler yaptırmış :) firmanın Instagram sayfasında beni bile sigarayı bıraktı olarak göstermişler yüzde 92 Başarı oranı buradan geliyor olsa gerek :) ayrıca cihazın işe yaramadığını size şöyle kanıtlayabilirim. Gelmeden önce 2 hafta boyunca günde en az 2 litre su içmeniz gerekiyor dediler, su içme alışkanlığım olmadığı için günde bir bardak ancak içmişimdir, ama ne hikmetse vücut su oranım olması gerekenin bile çok üstünde çıktı, çünkü cihaz o parayı almayı kafasına koymuş bir kere :) isteyen gidip deneyebilir arkadaşlar denemesi bedava diyeceğim ama değil 3600 TL

Yorumlar (14)

Halil
Halil

Herkese merhabalar yorumlara baktım ve ortada kaldım benim babam KOAH hastası yaşı 65 ve geceleri sabaha kadar öksürmekten uyuyamıyor seneler önce doktor kesinlikle bırakmasını istedi ama bırakamıyor kendisinde istek var dolayısıyla bana gerçekten elinizi vicdanınıza koyarak öneride bulunursunuz duruma göre babamı seansa götüreceğim Lütfen para için yazmayın maddi durumumuz çok iyi değil sadece babamı bu kötü şey yüzünden kaybetmek istemiyorum!

Suğra
Suğra

Ablamla birlikte geldiğim mora Eskişehir'de başta ablamda bende sigarayı sıklıkla kullanmaktaydık fakat buradaki seanslara geldiğimizden bu yana gerçekten fazlasıyla etkisini gördük sigaraya bağımlı biri olarak sigarayı artık içmediğimi rahatlıkla söyleyebilirim

Zeynep
Zeynep

Ben özel bir kurumda öğretmenim. Biz kurumca mora Eskişehir'de sigarayı bırakma terapisi aldık. Aramızdan bir iki kişi geri başladı. Ancak büyük çoğunluğumuz bıraktı. Terapi öncesinde ve sonrasında Başarı oranının %92 olduğu vurgulanıyor zaten. Bizden bırakamayanlar da mora Eskişehir'i suçlamak yerine kendilerini suçladılar. Ben canı gönülden diyorum ki gidebilirsiniz.

İrem
İrem

Mert bey sürecimin nasıl olduğuna dair yorum yapmamı istedi özellikle. Sizin yorumunuzu okuduğumda inanamadım. Mora Eskişehir'de bizler bir aile gibiyiz, zorlandığımız zaman yanımızdalar. Yaptığınız yorumdan zorlanıyoruz diye iletişime geçmediğiniz belli, sigarayı bırakarak yeni bir hayata başlayacak olan insanların da vebaline giriyorsunuz böyle yorumlar yaparak. Başarısız bir kesim her terapi yönteminde vardır ancak bu terapinin başarısızlığı değil tam tersi insandan insana farklılık gösterir. Ben çok memnunum, yeni hayatıma moraeskişehirde başlamak aldığım en doğru karardı

Samet
Samet

Sorun sizde sanırım yaklaşık 1 yıl önce 3 arkadaş aslanlar gibi bıraktık ve hala kullanmıyoruz.

Serhat
Serhat

Ben de iş yerinden 2 arkadaşımla birlikte sigarayı Mora Eskişehir'de bıraktım. Hiç zorlanmadan tek seansta bunu yaşadığımıza hala inanamıyoruz. İnsanlar ya da kurumlar hakkında olumsuz şeyler söylemeden önce uyulması gereken talimatlara uyup uymadığınıza bakmalısınız bence. Biz yardım seansı dahi almadık ama zorlansak sigara içmek yerine yardım seansı almayı tercih ederdik

Ayca
Ayca

Yaptığınız yorumu gördüğümde anlam bile veremedim. Ben, annem, kardeşim ve babam hepimiz mora Eskişehir'de sigarayı bıraktık. Basarisiz olan da olmadı çok şükür. Tabii ki ilk zamanlar sigarayı arıyorsunuz ancak bu arama mental oluyor. Aldığımız seans atakları önleme amaçlı ve bunu defalarca söylüyorlar. Biz hepimiz çok memnun kaldık, gitmek isteyen herkese tavsiye ediyoruz mora Eskişehir'i ♥️

Gizem
Gizem

İnanın bağımlı olan hiç kimse cihazın etkisi olmasa "2 aylık parasını verdim boşa gitmesin" diye bırakamaz. Mora'dan önce defalarca kendim bırakmayı denedim olmadı. Ancak orada bulunduğum 75 dakika hayatımı değiştirdi. Nikotinin kokusundan bile tiksindim ki 17 sene içtim ben bu mereti. Eşim de benimle aynı gün bıraktı ve çok mutluyuz hem sağlığımız için hem de cebimizde kalan paramız için. Keşke yardım seansı talebine bulunsaydınız belki de o zaman sonlanacaktı sizin için süreç. Ama bu şekilde karalamak hiç doğru değil. Orada sigarayı bırakıp hayatı değişen o kadar çok tanıdığım var ki.

mora-terapi-eskisehir-sigara-biraktirma-yalani-1.jpg
Eskişehirliev
Eskişehirliev

Seanstan çıktığınızda eliniz sigara arıyor tabii ki yılların alışkanlığı. Ama nikotin atağı geçirmiyorsunuz, istek olmuyor. 500 günü geçti bıraktığım ben çok memnunum

mora-terapi-eskisehir-sigara-biraktirma-yalani-1.jpg
Hilal
Hilal

İnsanlara bu alanda hizmet veren bir firmaya yalancı demeniz hoş değil kendi iradenizle bırakabileceğinizi dusunuyosaniz hiç başlamasaydınız kendisi 67 yaşında KOAH hastası o bile bıraktıysa sizinki biraz şov

Ahmet

Şov derken? Mesela ne amaçlamış olabilirim bunu yazarken? Sadece bu firma olarak bakmayın olaya. İnternette biraz araştırma yaparsanız bu yöntemin hiçbir işe yaramadığı ile ilgili binlerce şikayet ve yorum görebilirsiniz. Firma sahibinin ricası ile yorum yaptığınız çok belli, asıl sizin ki biraz şov :)

Emine
Emine

Hiçbir etkisi yok demeniz çok yanlış ilk 3 gün vücudun temizlenmesine izin vermeniz gerekiyordu damlayı vermelerinin sebebi bu.

Ahmet

3 gün kendi irademle içmeyeceksem cihazın buradaki etkisi ne o zaman :)

İpek
İpek

Bir gün sonra başlamak yerine yardım seansını almalıydınız. Bende çok etkili oldu. Bırakmamak bir tercih.

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Dr. Elif Petek Dereli Sigara Bırakma Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

10 Şubat 2024 16:41
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Mora Terapi (Eskişehir) Biorezonans Yalanı Saçmalığı

22 Nisan 2024 08:57