Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2023 19:30

Montefuture firmasına güvenerek ödememi yaptım. Ancak söyledikleri gibi bir hizmet alamadım. Anlaşmalı oldukları insan kaynakları vs. yok. 20 gün boyunca kimse aramayınca ben aradım danışmanımın değiştiğini söylediler. Ben aramasam arayan soran olmayacak. Bir de yorum vs. yaparsanız mahkemeye vermek ile tehdit ediyorlar.

Yurt dışına gönderim oranları %95~%98 gibi bir rakam veriyorlar. Değişen danışmanla konuştuğumda anlaşmalı insan kaynaklarının olmadığını kabul etti. Mahkeme ile tehdit ettikleri için fazla yorum bulunmuyor.

16 Ekim 2023 20:34

Resim ektedir

Ek
16 Ekim 2023 19:17 (Şikayetten 23 saat sonra)
16 Ekim 2023 20:25

Bahsettiğiniz mail değiştirme işlemi iş yerinden ayrıldığımdan kaynaklanmaktadır. Bana sadece bir işveren arayıp Türkiye'Den alım yapmıyoruz şeklinde konuştu. Belirttiğiniz şekilde 3 işveren olumlu dönüş yapmamıştır. Söylemlerinizde yazmış olduğunuz iş şartlarını beğenmedim şehri sevmedim ve kabul etmedim şeklindeki söylemleriniz şirketinizi aklamak ve beni yalancı durumuna düşürmek içindir. Bana gelen bütün mailler durmaktadır. Hepsinin geri dönüşlerinde ne yazdığı durmaktadır. Eğer işverenler ulaştı ise arama kayıtlarında bu da çıkar. Bu yüzden başım dik alnım aktır. Bugün yazdığınız maili de aşağıya resim olarak bırakıyorum. Benim kimseden korkum yok. Şirketinizi aşağılayıcı paylaşım yapmıyorum. Gerçekleri yazıyorum. Diğer yorum yapanlara yaptığınız gibi beni mahkeme vs yoluyla ya da anlaşalım sizi mahkemeye vermeyelim avukata anlaşma ücreti yatırın dediğiniz gibi korkutamayacaksınız. Bu arada defalarca arama dediğiniz 1 kere aradınız.

17 Ekim 2023 12:44

Ben zaten ailemle gitmek istiyorum evliyim ve çocuğum var. Ailemle gitmek istemesem irtica yolunu denerdim emin olun. Hiçbir zaman ücret iadesi talebim olmadı. Sürekli ücret iadesi istediniz şeklinde söyleminizden vazgeçin lütfen. 3. Başvuruyu yalvarmadım size danışmanım değiştiği için yeni bayan danışmanım 3. Başvuruyu bana ücretsiz yapacağını arada beni atladığını ve ilgilenemediğinden ücretsiz yapacağını söyledi.

17 Ekim 2023 12:50

Kendi yaptıklarınızı ben yapıyor gibi lanse ediyorsunuz. Tiyatrocu olan ve oynayan sizsiniz. Benim her şeyim duruyor görüşmelerime varana kadar. O yüzden ben burda haksız bir karalama yapmıyorum. Size dolandırıcısınız şeklinde bir söylemim olmadı. Neden kendi kendinize böyle bir düşünceye girdiniz acaba?

18 Ekim 2023 19:12

Bana hangi firmalar olumlu dönmüş açık açık yazarsanız ben buraya gelen maili ekleyeyim. Hepsi duruyor. Herkes görsün ben mi kabul etmemişim yoksa sizi kısa listeye ekleyemedik şeklinde mi mail gelmiş. Arkadaşlar ben herkesin görmesi açısından üzerime düşeni yaptı. Firmanın tarafıma attığı siz işi beğenmediniz Ailem istemiyor sıcak bakmıyor şeklindeki ifadeleri tamamen asılsızdır. Karar sizin.

19 Ekim 2023 22:18
Montefuture Karadağ Oturum & Schengen Vize Tehdit Ediyor

Bakın arkadaşlar ulaşan ilk firma için yazdım ancak geç dönmelerinden dolayı firma ile görüştüm. Görüştüğüm kişi Türkçe biliyordu ve benimle Türkçe konuştu. Ancak beni aramasındaki sebep aynı gün içinde 25 kişinin Türkiye'den başvuru yapmasıydı. Ama uzun bir konuşmanın ardından Türkiye'den alım yapamadıkları söyledi sadece o kadar başvuru sebebini merak ettiği için aradığını söyledi. Bugüne kadar tarafıma ulaşan tek olumlu mail ve tek telefon görüşmesi budur. Aşağıya firma ile konuşmamı atıyorum. Firmanın söylediği iftiralar kesinlikle asılsızdır. Ben başvururken de aynı şekilde olumsuz yorum için beni bu şekilde kandırmışlardı. Durumu birebir yaşayınca çok güzel kıvırdıkları suçu tamamen karşı tarafa yüklediklerini ve yaşanmamış şeyleri yaşanmış gibi gösterdiklerini çok iyi anladım. Ben eşimle beraber gidecektim. Aile birleşimi için dahil bilgi aldım. Ailem istemiyor şeklinde söylediğim kesinlikle asılsızdır. Bu firmadan bir şey olmayacağını anladığımda Tır ehliyeti alıp şoförlüğe başladım. Bu şekilde yurt dışında çalışmak daha kolay. Giden para oldu. Şerefimden ve namusumdan kesinlikle ödün vermedim. 4 yaşında bir çocuğum var ve bu firmaya başvurma sebebim çocuğumun daha iyi yaşaması içindi. Maalesef ilk düşündüğüm gibi çıktı. Kandırıldım.

19 Ekim 2023 22:30
Montefuture Karadağ Oturum & Schengen Vize Tehdit Ediyor

Bakın alttaki resimde ilk cevap verdikler akşam yazdığım WhatsApp görüşmem. Cevap yok her şeyi açık açık yazmama rağmen bir cevap alamıyorum. Yazdığım mesajda da tehdit ettiklerini yazmama rağmen cevap vermediler. Mahkeme açmalarını bekliyorum. Başvurduğum andan itibaren ne konuştum ne yazdım hepsi kayıtlı. Nasıl tehdit ettikleri hepsi kayıtlı. O yüzden bekliyorum. Bir an önce mahkeme açılsın. Yargıya taşınsın. Eğer aranızda mağdur olan varsa benim gibi bana ulaşsın. Bizde karşı dava açalım.

Vesim
Vesim

Ahmet bey merhaba [email protected] adresine ulaşabilir misiniz sizinle konuşmak istiyorum

16 Mart 2024 10:31
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

29 Şubat 2024 11:38
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

07 Haziran 2024 14:03